-
Arka fren balatası
Merhabalar buraya yazmadan önce forumda daha önceki yazıları okumaya çalıştım belki görmedim gözümden kaçtı belki bulamadım belki de yok arka fren balatasını değiştireceğim motorum dd250e-9b ustalara pek güvenemiyorum orijinal arka balatanın markası nedir ya da sipariş edebileceğim güvenilir bir yer var mı? Bir de diskteki ve egzoz flanşlarının kenarında oluşan paslanmalar için neler yapmalıyım? Teşekkürler
-
Distribütörü Emre Motordur hocam.. Netten adresini , telefonunu bulabilirsin lakin fiyatlar 1 e 5 tir haberin olsun..
-
Cevapladığınız için teşekkür ederim lakin şimdi forumda bir yazı okudum onların ticaret mantığıyla alakalı sıkıntılardan bahsetmişler biraz düşündürdü bu da..peki balatanın markası fln nedir ya da hangisi/hangileri iyidir ?
-
İnternetten veya herhangi bir tamirciden alabilirsin.10 mm veya 7 mm diye değişir.Cg balatası uyar 10 mm olanı alın takın.Kaliteli tercih edin,zaten fiyatlar kendını bellı edıyor.Aksi halde diske elveda dersiniz.
-
diske zarar vermemek için honda cg lerin orjinal balatası oluyor kaliteli takmak lazım
ben dandik kullandım disk çukur oldu nerdeyse