Ender SÖKER İstanbul aranızda yeniyim ve motorcu olarakta yeniyim daytona 250 cc almak istiyorum aslında bi tane buldum 2012 model 14binde bu motorla ilgili yorum ve görüşlerinize ihtiyacım var herkese iyi günler dilerim
Yazdırılabilir Görünüm
Ender SÖKER İstanbul aranızda yeniyim ve motorcu olarakta yeniyim daytona 250 cc almak istiyorum aslında bi tane buldum 2012 model 14binde bu motorla ilgili yorum ve görüşlerinize ihtiyacım var herkese iyi günler dilerim
Aramıza hoşgeldin ender, motorla ilgili görüşleri kimse görmeden bişe diyemez fakat genel olarak burda regal kullanıcısı var, çoğu memnun. Hangi yakadaysan oranın haftalık buluşmalarına katılarak hem bizlerle yüz yüze tanışıp hemde kullanan arkadaşlarla konuşmuş olursun 8)
Merhaba Ender aramıza hoş geldin 8)
Bulduğun makinanin linkini buraya koyarsan arkadaşlar bakıp görüşlerini bildirirler 8)
Aileyle hoş geldin Ender
Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle
Hoşgeldiniz ....
Ender hoş geldin, motoru bildiğin güvendiğin bir ustaya göstermekte fayda var ama ne kadar usta bakarsa baksın biraz şans işi bu durum usta iyi dese de problem yaşamayacağın anlamına gelmiyor hiç bir cihaz için 8) buluşmalara gelerek yüz yüze kafandaki her şeyi sorabilirsin elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız. umarım gönlüne göre bir makina bulursun 8)
Hoşgeldin Ender :)
hoşgeldin :)
Merhaba ender aramıza hoşgeldin.
aramıza hoşgeldin bro yollarda forumda ve buluşmalarda aktif olman dileğiyle