-
merhabalar
Merhabalar ben Dilan, aranıza ankaradan katılıyorum şuan bir motorum yok ama olmasını çok istiyorum.Daha önce vespalardan kullandım ve BMW K1200LT'nin arkasında oturarak yolculuk ettim çok büyük bir mutluluktu.Ehliyet alıp sizlerinde yardımıyla kendime uygun bir motor almak istiyorum.Bayan bir üyeniz var mı bilmiyorum ama üye olduğum için bile mutluyum :)
-
Merhaba Dilan. Ankara'dan aramıza hoş geldin inşallah sende gönlündeki motora kavuşur bu keyfi yaşarsın.
Aktif bayan sürücü üyemiz yok 8)
-
Aramıza hoşgeldin Dilan, herşey gönlünce olsun
-
Hoşgeldin Dilan,
Forumda Ankara Buluşma başlıklarını takip ederek buluşmalara katılabilir aile ortamımıza göz atabilir merak ettiğin soruları sorabilirsin :)
-
Merhaba Dilan aramıza hoşgeldin gönlündeki makineye kavuşman dileğimle... Forumdan Ankara buluşmalarını takip ederek katılım sağlayabilirsin. Yollarda ,forumda ve toplantılarda aktif olman dileğimle... :Rockn Roll:8)
-
Dilan aramıza hoş geldin. Gönlündeki motora en kısa zamanda kavuşursun inşallah. Yollarda ve forumda aktif olman dileğiyle [emoji4]
HTC Desire 816G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Aileye hoş geldin, umarım en kısa zamanda hayalinde ki motora kavuşursun :)
E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Dilan RR Foruma hoş geldin. Gönlündeki motora en kısa zamanda kavuşman dileğiyle
-
hosgeldin, forumda ve yollarda aktif buluşmalarda.hazır olmanı dilerim. Bulusmalara katilim için motorun olması şart değil.
Bu arada ana sayfada.yer alan tüzüğü okuman faydalı olacaktır.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-