Depo altı boşluğu ve Depo Boyutu hk.
Öncelikle Selamlar arkadaşlar aranızda yeniyim. Daha önce Supersport makine kullanıyordum (Suzuki GsxR1000) özel nedenlerden dolayı motorumu 2015 yılında sattım o günden beri motorsiklet kullanmıyorum fakat yakin zamanda tekrar bu camiaya adım atmayı düşünüyorum tabi ki tarz değişikliği ile beraber dönüş yapacağım.
Chopper Cruiser konusunda çok bilgim yok açıkcası daha önce bir kaç arkadaşımda harley vardı çeşitli modellerdr onlara ait harleyleri kullandım fakat daha öteye geçmedi.
Daha büyük makine düşüncesi vardı fakat bütçeyi çok zorlamadan bu işin keyfini sürmek istediğim için Regal Raptor araştırmaya başladım fakat gördügüm şahsi fikrimce hoş gelmeyen bazı şeyleri sorayım diyorum.
Öncelikle Regal Raptor 350 Daytona ile ilgilendiğimi belirtmek isterim. Gördüğüm kadarıyla bu motorsiklerin tamamında depo altında boşluk mevcut ve bu pek hoş bir görüntü değil gibi geliyor bana bu durumu düzeltme yöntemi var mıdır?
Ayrıca Deponun küçük görüntüsü tabi ki Suzuki den alışmış olduğum görüntünün çok ötesinde motorun üzerinde emanet gibi duran bir depoya sahip bu cihaz depoyu büyütme imkanmz bulunur mu? Bunu yapan tanıdığınız birileri var mı?
Birde bu motorlar içerisinde Custom"a en elverişli olan model hangisidir?
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
ara boşluğa bu tarz bir hava filtresi ile doldurulabilir süs olsun diye : D
Eklenti 1440
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Eklenti 1441
Bende Spyder var dostum depo altındaki boşluk siyah hava filtresiyle kapalı görüşünüş itibariyle hiçbir işlevi olmasada orjinal gibi duruyor 8)