-
Antalya'dan
Antalya dan herkese bol güneşli merhaba.
Adım Cemil, 38 yaşındayım. Uluslararası bir Turizm Acentesinde Grafiker olarak çalışıyorum.
ilk Motorum Mondial Nostalji 125, bir sene eğlenceli geçti. Tam bir Şehir içi keyfi. Ardından Mecburiyetten Kuba 150 XCG aldım ve yaklaşık 9 ay boyunca Manavgat - Alanya arası (70 km) git gel yaptım.
Motor tutkum oldu ve dedim artık sadece yollar ve iki tekerim olsun. İki ay önce Regal Raptor 250 9E aldım, ehliyetinde siftahını 8. Manavgat Motor Festivali ile gerçekleştirdim, güzel arkadaşlıklar oluştu.
Motorum bazı hastalıkları var, Antalya da iyi bir Usta bulup bütçeme göre toparlamak istiyorum. O yüzden foruma üye oldum.
Eğer aksilik çıkmaz ise Ağustos sonunda Antalya - Fethiye - Didim - İzmir üzeri Edremit Akçay gitmeyi planlıyorum. Zeytinli Rock Festivaline.
Yaşım 38 olmasına rağmen Forum sayesinde bir çok şey öğreneceğime eminim.
Yaptığım yollar ile ilgili bütün tecrübelerimi burada herkese aktarmak isterim.
-
Antalyadan Hoşgeldin cemil..
-
Cemil aramıza hosgeldin. Antalyada aktif teskilatımız var . Saglam geziyorlar.
Bulusmalarda hazır ve forumda aktif olmanı dilerim.
Ankaradan selamlar.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Merhaba Cemil , Antalya'dan aramıza hoş geldin yeni makinen hayırlı olsun keyifle kullan inşallah
Antalya'da Çok Kıymetli Dostalarımız, ekibimiz var sende onlarla bağlantıya geçersen sana yardımcı olurlar 8)
-
Hoşgelmişiniz Cemil bey, Marşınız her daim tek seferde alsın.
-
Cemil Abi foruma ve aramıza hoşgeldin, tekerin düz bassın :Rockn Roll:8)
-
Güzel karşılama için herkese teşekkür ederim.
Antalya da gerçekleşecek ilk buluşmaya katılıp buradaki arkadaşlar ile tanışmak isterim.
Kontağınız tek yolunuz açık olsun.
-
Aramıza hoş geldin Cemil. Motorun hayırlı olsun. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle. 🤟🤟🤟
Forumda ki konu başlıklarını inceler ve birçok soruna cevaplar bulabilirsin. Cevap bulamadığın sorunlar için konu başlığı açarsın elimizden geldiği kadar cevap vermeye çalışırız. 🤟🤟🤟
HTC Desire 816G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Hoşgelişler olsun [emoji4][emoji4][emoji4]
Mehmet A.
-