Arkadaşlar merhaba bende bir Dd125e ile aranıza katılmış bulunmaktayım bi takım problemlerime çözüm ararken bu form ile karşılaştım faydalı olacağını düşünüyorum herkese keyifli sürüşler dilerim
Yazdırılabilir Görünüm
Arkadaşlar merhaba bende bir Dd125e ile aranıza katılmış bulunmaktayım bi takım problemlerime çözüm ararken bu form ile karşılaştım faydalı olacağını düşünüyorum herkese keyifli sürüşler dilerim
Merhaba Çağatay Ankara'dan aramıza hoş geldin yeni makinen hayırlı olsun keyifle kullan inşallah 8)
Çağatay hoşgeldin. Forumda aratırsan motorunla ilgili bir çok konuya ulaşabilirsin.
Ankara da 10 günde bir toplantılarımız olur forumda takip edersen sen de katılabilirsin hem tanışmış oluruz hem de kafandaki sorulara cevaplar bulabilirsin.
Mehmet A.
Merhaba Çağatay aramıza hoş geldin. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle...
Tekerin düz bassın.
HTC Desire 816G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba Çağatay aramıza hoşgeldin. Forumda, toplantılarda ve aktivitelerde aktif olman dileğimle... Tekerin düz bassın :Rockn Roll:8)
Hoşgeldin Çağatay en kısa zamanda tanışmak dileğiyle tekerin düz bassın...
Hoşgeldin Çağatay, Forumda aktif olman dileğiyle. Tekerin düz bassın
Cagatay RR foruma hoşgeldin. Forumda ve yollarda aktif olmani dilerim.
Keyifli suruşler.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok teşekkürler arkadaşlar ama malesef kıbrısta okuyorum ve bu motoru da oraya götüreceğim eylülde ama form da aktif olmaya çalışacağım