Yardımlarınızı bekliyorum
Öncelikle merhaba. 1 yıldır para biriktirip motosiklet için gerekli ekipmanları ve ehliyetimi aldım kısmetse bu kış motosikletimi alıcakmışım gibi duruyor. Fakat aklımda bir kaç kafa karışıklığına sebep olan soru var ;
1- Çeşitli forumlarda Regal Raptor motosikletlerin çok fazla arıza verdiğini, sanayiden çıkmadıklarını, biraz espriyle karışık ''Regal Raptor aldım tamirci oldum'' diyenler olmuş gerçekten o denli motosikletler mi ? Yoksa abartı mı ?
2- Bu motoru 2. el alırken nelere dikkat etmek lazım ?
3- 10.000-25.000 km arası Regal Raptor motosikletlere bakıyorum. Doğru mu yapıyorum yoksa kilometre aralığını daha mı düşük tutmalıyım ?
4- Omuz hizasını geçmeyen ape gidonlu klasik 150 veya klasik 250 ile başlanılabilinir mi ?
5- Regal Raptor öğrenci adam için uygun mudur ? Yakıt olsun, arızaları olsun, yedek parçası olsun, aksesuarları olsun masraflı mıdır ?
6- Regal Raptoru 2. el alacağım ve bi ustaya göstermek lazım benimde tanıdığım herhangi bir usta yok. İzmir içinde bu usta iyidir, Regal Raptor ve segmentindeki çin malı cruiser lardan iyi anlar dediğiniz bir usta var mı acaba ?
7- Regal Raptor ne gibi arızalarıyla meşhur ? Motosiklete yeni başlıyacak biri ilgilenebilir mi ?
8- Regal Raptor motosikletlerin bakımları kaç km de bir yapılmalıdır ?
Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. İyi sürüşler, kazasız belasız...