-
Beykozdan Selamlar
Herkese merhaba başlıktanda anlaşılacağı üzere İstanbul Beykozda yaşıyorum, ismim Özgür. Temmuzda ehliyetimi aldım yaklaşık 6 aydır motorları araştırıyorum. Başlangıç için rr 150 düşünüyorum yakın zamanda temiz bir motor bulabilirsem sizinde yardımlarınızla almak istiyorum. Tecrübelerinizle bilgilendirirsiniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
-
Merhaba özgür aramıza hoş geldin ehliyetin hayırlı olsun inşallah kısa zamanda gönlündeki makinaya kavuşursun :) 8)
-
Hosgeldin aramiza insallah aradigin motoru alirsin
-
Özgür RR foruma hoşgeldin . En kısa zamanda gönlündeki motora kavuşmanı dilerim. Bütçen uygunsa 250 cc bir makine almanı öneririm. 150 likte işini görür ama 1 sene sonra 250 aramaya başlarsın.
-
Özgür RR Foruma hoşgeldin, en kısa zamanda gönlündeki motosiklete kavuşman dileğiyle. 8)
-
Hoşgeldin Özgür. En kısa zamanda gönlündeki makineye kavuşup yollarda olmanı dilerim [emoji106]
M6 Note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
-
Özgür yeni ehliyetin hayırlı olsun.. motor bakarken ekipman dizmeyide unutma.. korumalı mont kask eldiven bunlarada bütçe ayır ihmal etme.. uzun yıllar motor kullanman dileklerimle tekrardan hoşgeldin..
-
Özgür aramıza hoş geldin. En kısa zamanda gönlündeki motora kavuşursun ve hem yollarda hem de forumda aktif olursun. Yolunda farında açık olsun.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Özgür aramıza hoşgeldin. 150cc başlamak için gayet güzel ne olacak yeter bana diyorsun şuan ama tecrübelendikçe yetmediğini hissedeceksin ben de 150cc ile başladım dediğim basamaklardan geçtim. Pişman değilim :D tavsiyem şu yönde olur cidden temiz bi 150'lik makineyi makul bir fiyata alıp tecrübelenip elden çıkaracağın zaman da çok zarar ettirmeyecek bir şekilde temiz binmen ve bakman olur.