Öncelikle selamın aleyküm ben Halit. Aranıza Alanya'dan katılıyorum. Üniversitede öğrenciyim. Regal raptora heveslendim. Henüz motorum yok.
Yazdırılabilir Görünüm
Öncelikle selamın aleyküm ben Halit. Aranıza Alanya'dan katılıyorum. Üniversitede öğrenciyim. Regal raptora heveslendim. Henüz motorum yok.
Halit RR foruma hoşgeldin. Umarim en kisa surede istedigin makineye kavusursun. Forumda aktif olmani dilerim.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba Halit Alanya'dan aramıza hoş geldin inşallah kısa zamanda gönlündeki makineye kavuşursun :) 8)
Halit aramıza hoş geldin. En kısa zamanda istediğin motora kavuşmanı dilerim.[emoji2937][emoji2937][emoji2937]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hoşgelişler olsun [emoji4]
Mehmet A.
Aleykümselam halit aramıza hoşgeldin.. işallah gönlündeki makinaya biran önce kavuşursun..
Aramıza hoşgeldin :Rockn Roll: Benim tavsiyem motor almadan önce güvenlik ekipmanlarını almalısın. Önce emniyet! 8)
Antaya da olanlar kimler. Antalya da motor satan ya da yardımcı olabilecekler varsa bana buradan ulaşabilir mi?
Halit selam, hayalinde ki motosiklete en kısa zamanda kavuşman dileğiyle, RR Foruma hoşgeldin. 8)
Hoşgeldin hemserim. Ben de manavgatliyim.