150 250 cc Uygun Fiyatlı Cruiser
Merhabalar,
Motorsiklet arayışı içinde yeni katıldım aranıza açıkçası böyle bir topluluktan haberim yoktu şimdi iyi ki bulmuşum diyorum sizi. Abilerim ablalarım benim 4000-5000 arası cruiser bakımlı çok masraf yapmayacağım bir motorsiklet hayalim var bu konuda satmak isteyen olursa lütfen benimle iletişime geçsinler. İsteyene numaramı verebilirim. İstanbul Ataşehirde oturuyorum. Saygılarımla hayırlı alışverişler, keyifli sürüşler dilerim.
Toplam 2 Eklenti bulunuyor.
Kuba superlight 150 serisini öneririm fiyat bandından dolayı. Motor bloğu regal'e göre daha sağlam. Mat siyah olması dolayısı ile kozmetik kusurları rahatca kapatabilirsin. Orjinal kasasında pek cruiser havası olmasada küçük dokunuşlarla çok şekil bir motosiklet olabilir. Bunun yanında mondial TK150 var bu motosikleti de çok överler fiyat performans dan dolayı. Tasarımı kimine göre hoş geliyor kimine göre berbart. Bence sele değişikliğinden sonra oda çok farklı bir cruiser havasına girebilir.
Bu söylediğim 2 motosikletin çirkin gözükmesinin bence yegane sebebi seleleridir. Seleleri değişince çok farklı havaya giriyor motosikletler.
Örnek olarak eski motosikletimi (süperlight 200) örnek olarak koyuyorum. Gidon demircide yaptırılıp siyaha boyanmış basit bir gidon.
Eklenti 2383
Eklenti 2384
Not: Regal Raptor 150 bloğu sıkıntısız olabilir. O blok hakkında pek bilgim yok yani. Ben 250 CC blokları düşünerek yorumda bulundum. En azından yukarıdaki markaları alternatif olarak göz önünde bulun durursun.