350 Daytona Elektrik Üretimi
Arkadaşlar selamlar 350 Daytona serisinde statörün ürettiği elektriği watt olarak öğrenmemiz için ne yapmamız lazım? Bileniniz var mı? Aliexpress üzerinden far seti satın almayı düşünüyorum 90 watt civarı bir far seti var normal farı 35 watt kullanıyor. Normalde motor üzerinde ekstra bir aksesuar mevcut değil. Böyle bir far takıp geceleri kör sürüşümden kurtulacağımı düşünüyorum ama malum statörün ürettiği elektriği bilmiyorum. Kılavuzunda yazmıyor.
Toplam 2 Eklenti bulunuyor.
Subutay öncelikle RR Forum sitemize hoş geldin. Seni bu platformda sıkıntıların olduğunda değil her zaman görmek isteriz.
Daytona ya 90 wattlık bir far takarsan, eninde sonunda motosikletin elektrik tesisatını yakarsın.
35 Watt dan daha fazlasını takmanı önermem.
Sorununa gelince; kullananlar bilir orjinal farı bırak yolu aydınlatmayı kendisini aydınlatmadan başka bir işe yaramıyor. Bunun sıkıntısını ben de yaşadım. Çözüm olarak aliexpress den getirmiş olduğum Daymaker farı yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. İstediğin aydınlatma ise bence görseli de çok hoş, iron883 kullanan birisi bizzat bu farı nereden bulabileceğini sormuşluğuda vardır.
Daymaker linki aşağıdadır
https://tr.aliexpress.com/item/32993...693a4c4d2PVVH8