-
MOTORUMU ALDIM
Arkadaşlar yaklaşık 2 ay sonra motoruma kavuştum....canavar gibi olmuş ,abi olmuş tay olmaktan çıkmış....neler neler yapmış komtanım anlatmayla bitmez.....koruma demirleri,sinyaller
yan çantalar,bunlar görünenler esas mekanikle ilgili bir çok şey ...kendisi bilahare anlatsın burda inşallah.....
motoru teslim aldım, benzinciye girdim ,stop ettim ,depo kapağını açtım ,pompacıda elinde pompa bekliyor...o da ne?.... komtanım ağzına kadar doldurmuş depoyu falla şok oldum ...
KOMTANIM ELLERİNİZE , YÜREĞİNİZE SAĞLIK ...sizin ve asker kardeşlerimizin ...
-
Hayırlı olsun Hocam kazasız arızasız güzel günlerde kullanmak nasib olsun
-
kazasız belasız güle güle kullanın hocam
-
AMİNNN ,
teşekkür ederim,hep birlikte inşallah
-
Ağlamak istiyorum... haykırmak istiyorum... (:
İnci Hocam'ı tekrar motor üstünde görmek ne güzel olacak!
Umarım başka da sorun çıkarmaz. Şimdi kışlıkları dolaptan çıkartma vakti hocam. O kadar motorsuzluğun üstüne 'kış geldi' diye yatırmak yok motoru değil mi?
(Amma sevindim yahu... yalan değil)
-
Abla gözün aydın , umarım motorun ile ilgili sıkıntılar da çözülmüştür...
Yetti gayri yollar seni bekler 8)
-
Artık yeni sıfır motora biniyor gibi düşün. Helal olsun komutana valla. Şimdi canavar olmuştur, kim tutar seni. Güle Güle bin, Allah kaza bela vermesin.
-
Hepinize çok teşekkür ediyorum, dualarınız kabul olur inşallah ve ben de bundan sonra arıza görmem :)
-
örtmeniiiimmm.. hayırlı olsun yavvv....valla çok sevindik sizin motoru ölle görünce...inşallah bundan soora arıza yapmazda rahat rahat pinersiniz.... 8) 8) :+1:
tüm yapım aşamasının resimleri var bende ama evdeki pc de kayıtlı .... yaşar babayla geceleri kaynattığımız içim msn de evdeki pc ye kayıt etmiştim. akşama yaşar babadan önce atarım inşallah ...
-
Inci Hocam hayırlı olsun insallah, bu kadar beklemezsin bir daha,