-
Selam Arkadaşlar
Yıllardır motosiklet almak gibi bir takıntım oldu. Ama hayatımda hep bir engel oldu bu Aşkımı ertelemek için. Baktım hayatta yapıcak şeyler ve atıcak adımlar okadar çokki beklersen kendi zevkine ve hayalinle asla ulaşamıyacaksın. Sonunda Eşimide kandırıp :cheesy: kendime REGAL RAPTOR almaya karar verdim.
Şimdi A-2 Ehliyeti almak için kursa yazılıyorum hatta eşimide yazdırıyorum :cheesy: , enkısa zamanda da motorumu alıcam inşallah.
Sonrada sizlerle yüz yüze tanışma fırsatı yakalarım belki...
Aranıza katılmayı sabırsızlıkla bekliyorum.
Herke Sevgiler Selamlar...
-
Aramıza hoşgeldiniz.... eşinizi nasıl kandırdığınızı açıklarmısınız ?
-
aramıza hoşgeldin
şimdiden ehliyetleriniz ve motorunuz hayırlı uğurlu olsun
motorsuzda gelebilirsin buluşmalarımıza çekinmene gerek yok
-
hoşgeldiniz....
Ne güzel aramızda bir evli çift daha olacak inşallah....
hayırlı olsun ,kazasız sürüşler dilerim
-
Arkadaşlar çok teşekkür ederim.
Valla ben eşime yıllardır motor almak istedğimi anlatıp duruyordum oda bana çok tehlikeli olduğunu söyleyip benim hevesimi kırmaya çalışıyordu. Daha sonraları eşime gel birlikte ehliyet alalım bak birdaha araba kullanmak istemiceksin gibi birçok şey anlattım geçenlerde de Sulatan Ahmette gezerken park halindeki motoru görünce oda itiraf etti gerçekten güzelbir motor acaba ben kullana bilirmiyim demeye başlayınca ben hemen üzerine gittim sonunda oda onayladı bakalım hayırlısı..
-
:cheesy: süpersin kaanka 8) sende benim gibi bol kepekli birisin galiba.... 8) izin almakla çok iyi yaptın yoksa valla :evil: :evil: yapıştırır :idea: kapıyada koyar :P :P :P
-
valla inanılmaz duygulandım...
darısı bizim hatunun başına...
aslında korkmasa, bikere binse o da vazgeçemeyecek ama...
-
Arkadaşlar sizlere birşey anlatmak aynızamanda soru sormak istiyorum cevap verirseniz sevinirim.
Ben eşimle birlikte A-2 ehliyeti almak için evimize enyakın sürücü kursu olan Başakşehir .............. Sürücü Kursuna gittim isimvermem doğru olurmu bilemiyorum neyse.
Kurstaki görevli arkadaş önce ehliyetimiz olup olmadığını sordu bizde var dedik.
Hemen kayıt yapalım ozaman dediler. Ben önce bir konuşalım fiyatlar nedir? Eğitimi nerde veiryorsunuz? Motorlar ne marka diye sordum?
Yetkili arkaş Kurs Ücreti 200Ytl.
Sınav Ücreti 30Ytl.
Emniyetteki dosya masrafları içinde 90Ytl. ödemem gerektiğini söyledi bende kabul ettim.
Sonra bu arkadaş birileriyle telefonla konuştu ve bana Biz Motosiklet Sürüş Eğitimi VERMİYORUZ siz kendi imkanlarınızla öğreniceksiniz biz sizi sınava sokucaz dediler.
Şimdi arkadaşlar benim öğernmek istediğim şeyler bu söylenen yasalmı????
Sen sürücü kursu açıyorsun sürüş eğitimi vermiyorsun???
30Ytl. sınav ücretini anlaya biliyorum. 90Ytl. Emniytin aldığı dosya masrafını anlıyorum.
Peki sen eğitim vermediğin halde 200Ytl. parayı hangi hakla neye dayanarak istiyorsun bunu anlayamadım.
Şimdi bu Sürücü Kursunun yapmış olduğu muğamele hakkında birfikri olan varsa benide aydınlatırsa sevinirim....
Ayrıca bu Kursu nereye şikayet edebilirim bilenvarmı????
Herkeze Sevgiler Selamlar.....
-
Oncelikle aramıza hosgeldin,
Bu anlattıgın olay bana da cok sacma geldi nereye sikayet edebilecegin konusunda tecrubem yok,
Ben de 2005 de yazılmıs 2006 da almıstım ehliyeti, 120 YTL kursa geri kalanını tam hatırlayamıyorum ama yaklasık 300 e malolmustu bana, ayrıca kursta egitim vermisti ustelik ogrenene kadar herhangibir limit falan da yoktu
-
Kaanka kardeşş.. ismini bağışlamamışsın .. aramıza hoşgeldin....
kurs işine gelince .. çoğu kurslar bu işi ciddiye almıyorlar gerçekten...şikayet mercii olarakta milli eğitim bakanlığına şikayet edebilirsin...