Selam arkadaşlar. Benim motorun silindirin üst kısmındaki kromajlı parçayı tutan 2 vidadan biri düşmüş Ankara da nerden temin edebilirim?
Yazdırılabilir Görünüm
Selam arkadaşlar. Benim motorun silindirin üst kısmındaki kromajlı parçayı tutan 2 vidadan biri düşmüş Ankara da nerden temin edebilirim?
Aksu babaya ulaş o sana yardımcı olur dostum...
evet aksu baba yardımcı olur olamazsa irtibatlaşalaım
1.
ahmett.. kızdırma mehmet abiyi bakkk :):):):) tabanının yarığı sabanının kırığıyla da mı adam uğraşacak yaw :):):):)
bak sen 80km geçemiyordun adam sana 140 bile yaptırttı :):):):):) gece bile 110 km yaptın ametim lunatiğim... mehmet abi daha netsin sana :):):)
gece 2 den önce aramayın....o saatden önce ne rulman bulur size nede vida... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Evet Mümkünse sabah ezanına yakın arayın :) :) sende iyi verdin gazı Okanım . istermisin şimdi bizi ciddiye alıp gece gece Aksu babayı arasınlar. wallah ikimizi yanyana dizip ,yolar aksu baba ( gerçi bende yolacak saçta yok ya neyse , benim yerime seni yolabilir. :) :) )
AKSU BABA sitemizin ankara ayaanın gece koordinasyon şefi...yannıss nöbeti gece 2 de başlıyo....o yüsden didim ki 2 den önce aramayın... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
deli çerkesim ....sanki bende yolunacak saç kaldı...ama ayaklarımızdan ağaca asıp gıdıklarsa o zaman yandık işte... :mrgreen:
Okan,aynı sorun benim başıma geldi.Balıkesirde bulamadım.Boşluğu kapatmak için yan taraftaki kapakların kromajlı kapağının kromajlı vidasını kullandım.Geçici çözüm ama görselliği bozmuyor.Malumat.
Sağlıcakla kal.
Ben gıdıklanmam da , belime dokunursa tikim var. işte o zaman yandım. yanlız farkındamısınız Ankarada yedek parça işi Aksu babadan soruluyor. ben Aksu babanın yerinde olmsam alırdım bi Cnc tezgah , Reklamada gerek yok. Tüm türkiyeden potansiyel alıcıda var.