Toplam 4 Eklenti bulunuyor.
Regal Raptor Daytona 250 Kilometre Saati Arızası
Merhaba motorumun kilometre saati ile ilgili sorun yaşıyorum üzerindeki ışıkların olduğu devre kartına farklı kablo bağlantıları yapıldığından dolayı motora giden sokete takıldığı zaman yanlış ışıklar yanıyor örneğin hararet ışığı far ışığının olduğu yerde turuncu bir şekilde yanıyor veya sinyal yakarkan göstergenin ışığı yanıp sönüyor ama sinyal ışığı yanmıyor bu tarz sorunlar var tabi elektrik mühendisi arkadaşım ve ben motora giden sokette'ki kablolarda da hatalar olduğunu düşünüyoruz bunun tespitini nasıl yapabiliriz ve bu yanan ışıklar rgb led mi yoksa düz halojen ampulden mi ibaret celil abi sen bilirsin bize yardımcı olursan çok memnun oluruz. Gösterge ile ilgili fotoğraflar ekte mevcut.
Toplam 6 Eklenti bulunuyor.
Celil abi şimdi şöyle ki biz saati motordan gelen sokete taktığımızda örneğin sol sinyal veriyoruz sinyal ışığı yanmıyor ama saatin kadran ışığı göz kırpıyor bide far ışığı işaretinde ampul turuncu renk yanıyor sinyaller zaten gösterge de hiç bir şekilde gözükmüyor sanırım bu saatin kablolarında işlem yapıldığı için bir yerden şasi alıyorlardı o yüzden onlar yanmıyor hiç bir şeye basmadığımız zamanda sadece boş ışığı yanıyor o kadar bizim bu saatin kablolarını renk kodlarına göre yeni bir soketle değiştirmemiz lazım diye düşündük ve ben soketi satın aldım n11'den fotoğrafları da seninle paylaşıyorum. Bide abi bu sinyallerin yanmaması olsun vs falan şaşi almadığı için olabilir dedi tanıdığım bir usta ve yeşil kablodur seninkinde dedi - oluyormuş sanırım motorda herhangi bir yerden şaşi alıp saate vermen lazım dedi doğru mudur acaba bu bilgi?
Eklenti 3738Eklenti 3739Eklenti 3740Eklenti 3741Eklenti 3742Eklenti 3743