-
Emrahss'in Camı (Kino Modeli)
-
bu camlar çok yakışıyo regallere.. benim eski kullandığım camdan..şimdi aidinin motohobiye yaptırdığı camı kullanıyorum..
emrahss kardeş çok güzel güle güle kullan tekerine taş değmesin... :cheesy:
-
Ahanda.. artıkın ben de o cam... Samsundan gelme Kino camı....:mrgreen: Okanımm ...Saolasın kardeşim... fekat bişi dikkatimi çekti... bende o alttaki bağlama aparatı yok.. bu yüsden camı stabil tutamıyorum.....
-
heh heh heeeeee
yaw bu harbiden jinlun 250 camı nerden buldun kardeşim b9 'a güzel olmuş du bide ben deneyim
-
Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
bu camlar çok yakışıyo regallere.. benim eski kullandığım camdan..şimdi aidinin motohobiye yaptırdığı camı kullanıyorum..
emrahss kardeş çok güzel güle güle kullan tekerine taş değmesin... :cheesy:
Teşekkür ederim dostum, bil mukabele.
"heh heh heeeeee
yaw bu harbiden jinlun 250 camı nerden buldun kardeşim b9 'a güzel olmuş du bide ben deneyim "
Eyvallah baba, Kino Baba buldu sağolsun, teşekkür ederim:
-
Alıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
Ahanda.. artıkın ben de o cam... Samsundan gelme Kino camı....:mrgreen: Okanımm ...Saolasın kardeşim... fekat bişi dikkatimi çekti... bende o alttaki bağlama aparatı yok.. bu yüsden camı stabil tutamıyorum.....
agresusum imparatorum bende ööle kullandıydım farın üzerine sıkıştırıyodum... zaten sinyallere yaslanıyo orada sabit duruyo...olmadı onlara bi aparat gibi bişi yaptırabilirsin ama ben gerenk duymamıştım..
-
Eski tip duruyor bence ... motoru kurye motoruna çevirmiş.. Ne yazıkk ki benden 0 puan...
-
yawww yine abarttık mesele rüzgar kesmek değilmi kesmek
kesiyorsa mesele yok.kesiyor demi
-
emrahss kardeş yaş kaç yaa sorması ayıp olmasa ...özel bilgilerede yazmamışın...
-
Alıntı:
emrahkucukgirgin Nickli Üyeden Alıntı
Eski tip duruyor bence ... motoru kurye motoruna çevirmiş.. Ne yazıkk ki benden 0 puan...
ben de beğenmiyorum bu tip camı. superlight 150 nin camı daha bir yakışıyor (veya o tip bir cam)