-
selam
arakadaşlar herkeze merhaba...ben şimdilik diyarbakırın tek rr fatihi olarak aranızda bulunacağım maalesef..ama izlediğim kadarıyla aranızda hakiki bir bağlılık görmediğimi söylersem burdaki tüm arkadaşlara haksızlık etmiş olurum....gerçekten motorcu ruhu taşıyan ve bağlılığını her heraketinde izah eden sizlerin arasında bulunmak hoş bir duygu..8 ay sonra memlektim olan izmire döndüğüm zaman hepinizle tanışmak ve gezilerinize katılmak için sabırsızlanıyorum...demir atı yüreğinde koşturan herkeze selam olsun...selamun aleyküm.
-
greateye aramıza hoşgeldin diyarbakırdan
vardır dostluğumuz merak etme sen zamanla görürsün
hatta hissetmeden o gelişir sen bile farkına varmazsın
allah kaza bela vermesin tekerine taş değmesin
-
-
Diyarbakır da yaşayan İzmir li kardeşim hoşgeldin aramıza. Bizim dostluğumuzu aramıza kaynaştıktan sonra anlayacaksın. Sanal alem de ısınır, yüzyüze sohbetlerde yanarsın. Nasıl iş için evimizden çıkıyoruz akşama kadar çalışıp didinip eve dönüyorsak, ailemize ne kadar vakit ayırabiliyorsak, burada da işlerimizden kalan zamanda birbirimize o kadar vakit ayırıyoruz. Tabii bu ayrılan vakit yürekten gelen gerçek dostluğun samimiyetin anlatımı ile özdeşleşen bir vakittir.
Birde adın soyadın, işin mesleğin gibi konularda da bilgi verirsen memnun oluruz.
-
Kardeş hoşgeldin aramıza...
-
Aramıza hoşgeldin.Hayırlı uğurlu olması dileğiyle.Diyarbakır'ın neresinde oyuruyorsun,neiş yapıyorsun?Orada tam 6 senem geçti.
Sağlıcakla kal.
-
hoş geldin aramıza ...hemde iki kez hoş geldin...
sen izmirli, diyarbakırda
ben diyarbakırlı, izmirde
8 ay sonra izmirde kucaklaşmak dileğiyle allah kazalardan belalardan korusun...
-
Hoşgeldin arkadaşım. Umarım keyif alırsın...
-
Aramıza hoşgeldin kalıcı ve katılımcı olmanı dilerim
-
greateye , aramıza hoş geldin...