regalimi alamadan ölüyordum
21.10.2007 pazar saat 16.00 sularında maltepe'dan kadıköy istikametine doğru eşim ve ben orta şeritte güzel güzel giderken idealtepe köprüsünü geçince ışıklarda durduk.yanımızdaki arabada durdu.sonra geçtik.bayağı ilerledik o araba piyasada yoktu eşim sola geçmek istedi ne olduğunu anlamadıkki arkadan güm diye bişi vurdu.Allah'ım Allah'ım sürüklen sürüklen bitmiyor.bi eşimi görüyorum,bi motoru görüyorumibi ayaklarımı görüyorum.sahil boyunca hiç bitmeyek sandığım korkunç sürüklenme anı 50 mt yi bulmuş.sıcağı sıcağına anlamıyorsun diyorlar ya hemen kalktım eşim yerdeydi koştum ona baktım.iyimisin dedim o bana sen?dedi.ben iyiyim dedim.ne kadar kendimi kaybettiysem artık burası biraz komik çok sevdiğim çivi topuklu harley çizmemin topuğu kırılmış o halde onu almışım yerden.sonra eşimi çimenlerin üzerine yatırdılar.yanına gittim iyimisin dedim tekrar.kendimi dinliyorum dedi.sağ bacağı paramparça olmuştu.Allah ondan razı olsun sürüklenme esnasında beni hep havada tutmaya çalıştı ki öyle bir taşımış,montumda bir yırtık dahi yok düşünebiliyormusunuz.ama kendi üstü olduğu gibi paçavra olmuş.son anda motor ona çarptı ve beni bıraktı bi 4-5 mt de kendim sürüklenmişim o esnada işte heryerimi vurmuşum ki çürükler içindeyim.her yerim tutuk ve robot modunda dolanıyorum.milletin dediğine göre ölmüş olmalıymışız.Allah korudu işte bizi çocuğumuza bağışladı.bu arada adam ifadesinde önüme kırdılar dedi.halbuki olay yerinde çarpma yerine gelmeden 60mt evvelinden fren izleri başlıyor.bunun nasıl bir açıklaması var arkadaşlar.bu adam 140 la falan mı geliyordu da frene bastı en son duracağı esnada bize vurdu.o hızla geliyor iken biz onun önüne kırmış olsaydık sürüklenmezdik aksine araba bizi altına alırdı ve taaa o gerilerden gelen fren izi olmazdı.ama şu anda biz suçlu gözüküyoruz.tutulan zabta göre olay köprüye gelmeden 150 mt evvel çizlmiş ve biz arabanın hemen önüne kırmışız o bize vurunca sağa düşüp sürüklenmişiz.ben bişi anlamadım ya hadi hayırlısı.Allah hiçbir motorcu arkadaşımıza böyle acılar vermesin.