-
tanışıyormuyuz?
selamlar, o kadar tanışma topic i vardı ki başlık ne yazıcam şaşırdım :evil:
falla tanışmıyoruz ama inşallah en kısa sürede tanışırız...
herhalde 1 nisan daki etkinliğinize katılırım, ama arabayla :) 17 marttaki direksiyon sınavını verirsem artık bir rr sahibi olabilirim.
toplu bir alım olursa bende katılabilirim yoksa uygun koşullu bir ikinci el alıcam gibi...
burda kendimizi tanıtmamız gerekiyordu dimi :) reklam ve tasarım işleriyle naçizane uğraşan bir insanım :mrgreen:
board sporları ile ilgili bir dergi çıkartıyoruz. Boardrider Mag adı altında... snowboard ve windsurf yapan insanların diğer bir uğraşıda doğal olarak motorsporları oluyor, bu şekilde bir araştırma yapıp rr tutkunu oldum :)
hadi hayırlısı...
-
Doğru tutkuyu yakalamışsın massibu :)
Hoşgeldin aramıza
-
hadi güzel kardeşim sende hoş geldin bizim ctiy'e
inşallahhhhhhh şöyle alımlı çalımlı bir RR.n olurda gönlünce gezer tozarsın
ha yeşilköy sahillerine boş zamanlarında uğra başıboş gezen rr.ler olabilir.
-
yeşilköy biraz uzak be abi :(
biz cadde tarafındayız, varmı cadde de rr cı?
-
yok beya emre tiç.arada sırada orda fotoğraf çekiyor belkim unutur bi kaçtanede sen sebeblenirsin dedim hani ( şakaydı şaka)
-
hehe
napayım abi, çekimler sırasında bi motor kapıp iki poz verip kaçayım mı :evil:
yarın yeşilköydeyim :mrgreen:
-
massibu hoşgeldin aramıza dostum
evet karda denizde ve Asfaltta board surf ve RR sonunda RR keşfetmişsin :cheesy:
walla değişik bir fantazi aklıma geldi ,olabilir RR ye bir yelken RRsurf uyarmı acaba niye olmasın otobanda acacaksın yelkenler fora artcıya verecen yelkeni , bende dümende way babo wayyy
agresus ve okan dostum ( ya pardon randevu almadan yazdım okan ama kusura bakma) bu konuda daha değişik fantazileri olabilir
-
massibu aramıza hoşgeldim kardeşim...
kino baba sana randevu olmass beaaa....agresusu satıcı üye yaptık.. alllamıza şükür... layıkını buldu en sonunda... :mrgreen: :mrgreen:
-
aramıza hoşgeldin :cheesy:
umarım en kısa zamanda raptorlanırsın :mrgreen:
-
Sıkı tut tutkuyu sakın bırakma (okan müsade almadan espri yaptım, özür :D )
Hoşgeldin aramıza dostum.