-
başımdan geçen bir olay
dün gece henüz motor ehliyetini almamama rağmen hayatta yapmayacağım birşey yaptım atladım motoruma, 4 senelik kız arkadaşımın yanına gittim, nedeni ise ayrılmıştık ve bitmişti, kafam çok bozuktu....üstümde ne bir koruma ne bir eldiven sadece deri bir ceket ve kask vardı...sonuç mu ağzımın payını aldım ve dönüş yoluna kondum,,ve beni öğle bir yağmur fırtına yakaladı ki, hani derler ya içime kadar sırılsıklam oldum..ve ilk tecrübem olmasına rağmen az kalsın virajlarda kayıp ölüyordum...sonra eve sağlaslim girdiğimde dedim ki hiçbirşey için üzülmeye değmez...ya başıma bişi gelseydi ya kaza yapsaydım hemde ehliyetsiz.....galiba aklım başıma geldi...yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum
-
Geçmiş olsun kardeşim ne olursa olsun hayat devam ediyor, burada o kadar çok yazdıkki ehliyet ve korumalı kıyafet konusunu ancak böyle başınıza gelince anlayabiliyorsunuz nedense tecrübelerin anlattığı şeylere kulak asmıyorsunuz.
-
geçmiş olsun. ucuz atlatmışsın. beki de o gece çok daha vahim sonuçlanabilirdi. Unutma hayatta hiçbirşey sağlığımızdan daha önemli değil.
-
baba tecrübe adı üstünde yaşamadan öğrenilmezmiş...ama işte insanın kafası bozuk olunca hele bide benim gibi kırık olunca herşeyi yapabiliyor..varmı baba başka önerin...
-
Sen bunu bizimle paylaşmadan önce dersini çıkarmışsın. ucuz atlatılmış bir olay. aman dikkat kardeş.
-
-
En güzel yorumu kendin yapmışsın.....
hayat yaşadığın sürece güzellll......
-
büyük geçmiş olsun
daha vahim sonuçlar olabilir bize hastaneden de yazabilirdin
full koruma ve full dikkat gerekiyor
umarım başka tehlikeli şeyler yaşamazsın gerçi ders almışa benziyorsun
-
alper abi aldım ders...ama güzelde macera oldu hani... :)
-
Valla "motosiklete ne zaman ve ne şekilde binilmez" sorularına çok doğru cevaplar vermişsin dün gece. Musibetle nasihat arasındaki ilişki gereken şekilde kurulmuş, sen de bu konuda payına düşeni almışsın! Allahtan bi tatsızlık olmadan sağ salim evine dönmüşsün. Aman abi bi daha yapma böyle! Kız arkadaşın konusunda da diyecek bişey yok... Bünyenin vereceği tepki kişiden kişiye değişiyor, o yüzden ne desek boş! Ama kafanı serin tut... Geçen sene bana söyledikleri gibi: Önce her gün acıtır, sonra haftada bir iki kez acıtır, sonra ara sıra aklına gelir, ondan sonra unutur gidersin... Ama yarım kalmışsa hep acıtıyo, buna hazırlıklı ol ;) Sıkma canını...