3. vites dişlisi sorununda Denizli'nin Tavrı PART II
Merhaba Arkadaşlar,
Daha önce vites sorunumdan bahsetmiştim ve size devamı gelince de yazacağımı bildirmiştim:
O gün;
Malzeme istemi ve arıza bildirim faksını tekra çektik ve akabinde aradım. Benden bu sefer kırılan ve istenen parçaları yollamamı, ayrıca Garanti belgesinin tüm kaşeli imzalı sayfalarını ve parça istek formunun fotokopisini istediler.
Dün akşam toparlayıp ücret alıcı adres teslim kendi seçtikleri kargo ile yolladım. bugün (az önce aradım ve tekrar Ali Usta ile görüştüm. Ali Ustanın çıkardığı sonuç:
1) "3. vites dişlisi kırılmış!" (bunu bende söylemiştim ama...)
2) "Bu dişli kırılması düşük veya yüksek devirden kaynaklanıyor muhtemelen!" (her ikisinden nasıl kaynaklıyor anlamadım ama herhalde ne dediğini biliyordur?)
3) "Bunlar maalesef garanti kapsamında değil!"(nasıl olur? ben garantiyi okudum; motor aksamlarını kapsıyor)
4)"Bunlar sürekli kullanılan parçalar olduğu için garanti kapsamına girmiyor, Çin'deki fabrika garantiye sokmuyor!"
(yaw bakın bu ne demek yaw! Neden Kamuran Usta'da benim motorla beraber sırf bu 3. vites dişlisi yüzünden 4 motor yatıyor ve parça bekliyor? bu demek ki kronik bir olay ve bunu sizin Çin'deki fabrikaya bildirip garanti kapsamına aldırmanız gerekmiyor mu, eğer garanti kapsamına girmiyorsa tabii???!!)
.
.
.
.
daha yazılacak çok şey var da....
Şimdi daha yetkili birinin fikri alınacakmış ve yarın bana kesin bilgi verilecekmiş.. hem zaten ellerinde parça yokmuş!!!!
Bekliyorum ve sizi haberdar edeceğim arkadaşlar!!!
Kalın Sağlıcakla,
Garfield