Herkesin Mübarek Kurban Bayramını Kutlarım
Yazdırılabilir Görünüm
Herkesin Mübarek Kurban Bayramını Kutlarım
bende herkesin bayramını sevdikleri ile birlikte mutluluk ve sağlıkla geçirmesini diliyorum
Değerli arkadaşlar,
Tüm Raptorriders camiasının bayramını kutlar, tüm dostlarımın aileleri ve sevdikleriyle mutlu bir bayram geçirmelerini dilerim.
Bayram seyahatine çıkacak ve araç kullanacak arkadaşlar lütfen çok dikkatli olsunlar. Yollar karlı, buzlu.. Özellikle geceleri çok dikkat etmek gerekiyor...
Kurban bayramınız mübarek olsun nice bayramlar kutlayalım hep beraber eksiksiz hüzünsüz sağlıkla Dedelerimin ellerinden kardeşlerimin gözlerinden öperim
Tüm Regal sitesi üyelerimizin ve yakınlarının Kurban bayramını kutlar sağlıklı günler dilerim. Hepinizi çok seviyorum, Allah a emanet olun.
nıce bayramlarda burada hepberaber olmak uzere
bayramınız,kurbanlarınız hayırlı ve bereketlı olsun...
tüm dostlarımı bayram sonunda burada gormek üzere ALLAH'a emanet ederım...
Tüm regal dostalrımın ve motor sevdalıların bayramını kutlar. Daha nice bayramlara tüm sevdiklerinizle ve motorlarınızla ulaşmanızı dilerim. Bayramınız mübarek olsun....
tüm site arkadaşlarının ve yakınlarının mübarek kurban bayramını kutlar nice sıhhat sağlık huzur ve mutlu bayramlar dilerim.
Tüm R.R kardeşlerinin Kurban Bayramını Kutlarım İyi Bayramlar
hayırlı bayramlar dilerim.. aman dikkat kurban bayramı bu .. bitarafınızı kesmeyin sakın..!!!! (hastanede çalıştığımdan biliyorum kurban bayramlarında acil dolu oluyorda!!!!)