-
merhaba
herkese slm
Siteye üye olalı 5 -10 gün oldu. İyiki olmuş burdakı konuları yazışmaları ve sıcaklığı gördüm ve üye oldum. Motor almak ve ehliyet alabilme kiçin aksu abiden yardım istedim ve hiç kırmadan çabuk bir şekilde yardımını esirgemedi en son biraz önce rr hakında tlf la bir şeyler sordum sağolsun gene kırmadı bu sayede onunla tanışmış olduk oda benden tanışma bölümünde bira z kendinden bakset tanıyalım tanışalım dedi. Bu bağlamda kendimden bahsetmek istedim. Ankara da yaşıyorum 37yaşında beden eğitimi öğretmeni ve aynı zamnda kaleci antrenörüyüm. Motor aşkı çok önceler dayanıyor ama kısmet bu zamana olucak aksu abı nın tavsiye ettiği kursa yazıldım sıra motora geldi onada az kaldı.
Aranızda olamktan mutluyum keyifli zaman geçireceğime eminim.
-
MErhaba arkadaşım, hoşgeldin aramıza.
Aksu abi candır, yardımını esirgemez.
Bizler de aklına takılan konularda sana yardımcı oluruz seve seve...
-
hoş geldiniz. Her türlü sorununuzda bize ulaşabiliriz. İlk toplantıda yüz yüze görüşmek dileği ile ;
-
Hoşgeldin abi, defansta artık sen varsın ona göre :p
-
Alper hayırlı olsun motorun da,
Arkadaşlar Alper arkadaşımız yani Kaleci hoca diyelim, bizim Emrah komutanın motorunu aldı gibi birşey. Şimdi Emrah komutanla görüşecek motoru Ankara ya Emrah komutan ulaştıramazsa biz gideceğiz artık motoru almaya, ne yapalım başkanlık kolay değil.
Alper bizi götürür otomobille, gelirken de motoru süre süre geliriz Ankara ya.
-
Hocam aramıza hoşgeldiniz.İlk toplantıda görüşmek dileğiyle!Ayrıca motorda hayırlı olsun!
-
-
şş istanbul ekibi bakın arkadaşlar angara ekibi kalabalıklaştı kalecisinide buldu yaşar komutanıda transfer ettiler bonservisiyle birlikte, yakında istanbuldan maç isterlerse apışıp kalmayalım, bizde bulalım bi kaleci..::)))
aramıza hoşgeldiniz..umarım kısa zamanda motorunuza kavuşursunuz..
-
hoş geldin
Ankara ekibi istanbulu geçecek galiba