-
Merhaba
Bursa'dan herkese merhaba, 37 yaşında, 5 yıldır motosiklet kullanan, genelde yanlız binen serbest meslek sahibi kendi halinde biriyim.
RR hakkında kurcalama yaparken sitenize denk geldim. RR yi 2 ay önce aldım. Gayet başarılı bir motosiklet olduğunu düşünüyorum. Hele hele VN 1500 den inip RR ye binince özellikle yakıt konusunda çok rahatladım.
En yakın zamanda tanışmak ümidiyle.
-
Erkan, hoşgeldin,,
VN 1500'den RR'ye ???
-
Erkan hoşgeldin...
istanbul fuar dönüşü uçak yolculuğumuz çok korkunç geçmişti...1 saat boyunca hava boşluğundan hiç çıkamadık... hele de merzifon dolaylarında öyle bi düşüş yaşadıkki herkes eşşşeedüüeennn diye başlamıştı duaya... şimdi senin düşüşde buna benzemiş biraz...
kolay gele....işin zor...:|
-
Gidebileceğim, görebileceğim , yaşayabileceğim yerlere ulaşmak , yollarda olmak için harcayabilceğim parayı o lanet motorun boğazını doyurmak için harcamaktan bıkmıştım...
-
aramıza hoş geldiniz motorunuzla beraber saglıklı güzel bir yaşam dilerim
-
Erkan arkadaşım aramıza hoş geldin ....
-
-
Erkan kardeşim hoşgeldin.Yeni motorunla kazasız sürüşler dilerim.Kendini kısa da olsa tanıtan birine cevap yazmak ne güzel.Yazışmak ve görüşmek dileğiyle.Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
-
Hoşgeldin abicim. Peki eşşekten inip ata binmek nasıl bir duyguymuş :mrgreen:
-
At hangisidir , eşek hangisidir? Farklı değerlendirilebilecek bir konu...
Bunu konuşmak için , VN 1500 le bi Antalya yapın da görün derim...
Tüm yol boyundaki benzinlikleri bilmek zorunda olmanın , bütün keyfin içine ettiğini bilmenizi isterim . Bu yüzden RR gayet güzel, benzin koy , unut !8)