-
merhaba
herkese merhabalar. ben doğan. tıbbi cihaz ithalatı yapan şirkette satış müdürlüğü yapıyorum. şişli de yaşıyorum. tüm regalci arkadaşlarla tanışmaktan mutluluk duyarım. regalimin anlaşmasını bu gün fuarda yaptım. sanırım 2-3 gün içine teslim alıcam ve sizin tecrübelerinize ihtiyacım olacak. şimdiden herkese teşekkürler.
-
kardeşim şimdiden hayırlı olsun, emin ol regalci olmak ayrıcalıktır.Bunu zamanla anlıycaksın bizden ayrılma yeter, burdaki dostluğu ve samimiyeti hiçbir forumda bulamazsın.
-
doğan hoşgeldin aramıza dostum hayırlı ugurlu olsun ne renk aldın ve ne tip
250 cc mi class tipimi siyah mı kırmızımı ??
allah kaza bela vermesin tekerini yerden kesmesin bizim gibilerin arasına düştün allah muhafaza :mrgreen:
RR ciler bir acaip oluyor neyse tekrar hoşgeldin
-
kardeşim sitemize hoş geldin
en yakın zamanda tanışmak amacıyla
hangi firmadan aldın bazı firmalar yan çantalarını vermiyormuş mutlaka bastır al
inşallah b9 class seçmişindir canım benim güle güle kullan allah kaza bela vermesin
-
foruma aktif bişekilde yazmasamda bugüne kadar motosiklet.net den ve buradan forum yazılıarınızı takip ediyorum ve aranızdaki dostluk ve samimmiyeti biliyorum. umarım bundan sonra gezilerde ve her türlü aktivitede bir arada oluruz.
-
doğan kardeş hoşgeldin aramıza ayrıca motorun hayırlı olsun tekerine taş deymesin
-
aidikurt,aslanburçlu ve kino hoşbulduk. 250 E-9 modelini ve siyah renkli aldım.
-
Doğan kardeşim aramıza hoşgeldin, bende daha gireli neredeyse 1 hafta oluyor bende yeni sayılırım ama 1 haftada gördüğüm samimiyet hiç bir yerde yok.
-
hoşbulduk gökhan ve engin. buradaki dayanışma gerçekten çok güzel. inanın bu motoru almaya karar verirken bu site sayesinde yalnız olmadığımı bilmek ve bi sıkıntı yaşarsam eğer buradan ve sizlerden destek alacağımı bilmek çok etkili oldu. bu arada motorumu emre ltd den aldın. evet yan çantaları vermiyolarmış , gerçi sorun etmedim ben çünkü verselerde onları kullanmayı düşünmüyordum. fuardan deri çantaları aldım zaten.
-
doğan kardeş aramıza hoş geldin..agresustan ve tayfundan uzak dur adamı yerler... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: