Sabrım taştı, Denizli'ye gidiyorum
arkadaslar;
hasarlı parça listesine eksperin 14 nisan pazartesi günü "OK" vermesiyle Sarıkayalar'la irtibata geçip,lazım olan parçaların resmi fiyat listesini istedim. faksı gönderdiğimiz gün cevap vermediler. ertesi gün rica minnet, biraz da güzel kardeşim, canım kardeşim'li telefon görüşmelerinden sonra faksı gönderdiler. beynimden vurulmuşa döndüm arkadaşlar listeyi görünce.
03.04.2008 kaza günü arayıp sorduğumda;
yakıt tankı 150 lira
ön çamurluk 47.5 lira
öndeki marka levhası 7.5 lirayken geçen gelen faksta aynı liste şu sekildeydi:
yakıt tankı 250
ön çamurluk 80
marka levhası 25 lira.
aradım, neden fiyat yükselttiniz, nie böyle yapıosunuz canım kardeşim dedim. fiyatlar arttı (10 günde %100, hmmm), yan yattı çamura battı, yeter dedim. yedek parçadan sorumlu cihan bey'i aradım cebinden, arkadaşları açtı, bi daha aradım cevap vermedi, resmen telefonlarıma cıkmadı. çarşamba günü tekrar aradım, yine ulasamadım, mesaj gönderdim, geri dönmedi. sonunda bugün ulaşabildim. konuştuk, hatasını kabul etti.
şişirilmiş listede yer alan 6 kalem malın toplam fiyatı 655 lirayken, düzeltilmiş listede 365 lira. 290 lira bir indirim söz konusu.(güya indirim tabi)
yalnız hesaba havale yapıp, kargo dertleriyle uğrasamıcam ben bunların. yanlış parcalar gelir, çizik gelir, çürük gelir, kesin yanlış bişeyler olur yani. o yüzden efendi gibi gidiyorum arkadaşlar denizli'ye. elden teslim alıp, yine efendi gibi dönücem ankara'ya.
bunları yazmamın sebebi de, bi nebze de olsa sinirimi yatıştırmak ve kamuoyuna; Sarıkayalar'ın ne kadar ciddiyetsiz, ticaret ahlak ve hukukundan uzak bir şirket olduğunu duyurmaktır.
zaman ayırıp okuyan herkese teşekkür ederim.