-
7 nisan izmir güzelbahçe
kordonda gündoğdu meydanında buluşmamızla başlayan gezimiz yoğun trafikte konaktan çıkana kadar yorucu geçti biraz ancak ondan sonrası çok keyifliydi hava da yol da çok güzeldi. inciraltında biraz dinlendikten sonra devam ettik. güzelbahçe de çay ve muhabbet faslı sonrasında çevre yolundan yüksek hızlarda eve dönüş.
şimdilik en beğendiğim fotoğrafı yüklüyorum zaman bulursam daha sonra diğerlerini de yüklerim
(arkası dönük olan turlabo soldaki benim)
http://upload7.postimage.org/599823/Resim009.jpg
-
Way beee, özlemişim izmiri valla ya :(
-
işte babacım.. patlıcan denen mekanda oralarda bi yerlerde... yok yok böölee olmıycak.. atliip gelcem sonunda.. ben götürcem sizi bi gün khvaltıyaa.... :lol: Allah muhabbetinizi arttırsın....
-
izmir RR tayfasını saygıyla selamlıyorum allah muhabbetinizi arttırsın
-
ya bişey daha söylüyecem izmir tafasını 9 haziranda yapılacak 1 geleneksel buluşma olan trilyede aramızda görmeyi çok istiyoruz bilginize
-
amma karizmatik çıkmışım haaaaaaa.şimdi herkes beni merak ediyordur. :D Madasret koysana şu güzelim resimleri.gezi gerçekten plansız ve plansız olmasına rağmen güzel geçti.
Trilye işine izmir de pek sıcak bakılmıyor.sebeb sadece müsait olmayışımız ama gelmek için çaba sarf edeceğiz.
-
selamlar izmir RR muhabbetiniz bol olsun
-
izmirliler helal olsun size beaa.. biz hala bi samsunlu eküri bulamadık anasını satiimm..ulan dolu regal var biride adam çıksa yaaa.. :x ne diim çok şanslısınız valla.. ben burda bmw lerin reasinglerin aprillaların peşine takılmaktan yoruldum valla.. :(
-
okanım orda yani dükanda sepet gibi oturuyon kalk da dolaş bak neler bulursun neler
yaw eküride ne demekmiş :?
-
çok güzel olmuş geziniz ALLAH devamını nasip etsin