ilk kaza bendemi moturcu oldum ne :)
selam arkadaşlar,
dün artcımla beraber odtüden cebeciye benim motoru getirdik yıkadık parlattık falan geri odtüye bırakmak için yola çıktık...
beni tanıyanlar kızacaktır biliyorum daha yenisin ne işi var artcının arkanda die ama mecbur kaldım yoksa almazdım..
neyse geri dönüş yolunda bir göbekten dönerken dibimde bir dolmuş gördüm heycan yaptım sanırım biraz fazla yatırıp motoru birazda fazla gaz verince yan yatırdık motoru..
benim düşüncem fazla yatırmam ve ani gazla tekerin kaymasından yattık ama bi ihtimalde kafamı karıştırıyo çünkü tam yatmadan önce bi metalin sürtme sesini duyduk..
bu metal sesinin vites altının asvalt üzerinde sivri bir yere sürütümesinden cıktıgını tahmin ediyoruz. belkide o sürtünme dengemizi bozdu.. çünkü amortisörler 1. seviyedeydi ve biz iki kişi tepesinde toplam 140 kg dık. bu agırlık motorun yere fazla yaklaşmasına ve dönerken yere sürtünüp dengemizi bozmasına neden olmuş olabilir.herşey okadar ani olduki hatırlamak çok mümkün deil..
neyseki bize hiç birşey olmadı... ben zaten korumalıydım arkadaşında bacağı cok az çizikler falan oldu okadar. motorunda koruma demiri çizildi birazcık..
sonuç çıkartacak olursak lastiklere güvenme çoook kayıyo bunu ilk motora bindiğim gün tecrübe ettim bide iki kişi binceksen ona göre motoru ve kendini ayarla..
buarada işin komik yani ben düşmekten çok eğlendim:D nasıl bir piskopatlıksa çok eğlenceli geldi bana:? ama arkadaş biraz korktu doğal olarak :) kısacası motorumu satıp kendime cross bir motor bulup kendimi dağlardan aşağı atasım:p var..