herkese selam ;
ben izmir'den arman .henüz bir regal'im yok ama iki aya kalmaz edinmeyi düşünüyorum .tavsiyeleriniz ve paylaşmak istediğiniz bilgileriniz dikkate alınır . iyi sürüşler...
Yazdırılabilir Görünüm
herkese selam ;
ben izmir'den arman .henüz bir regal'im yok ama iki aya kalmaz edinmeyi düşünüyorum .tavsiyeleriniz ve paylaşmak istediğiniz bilgileriniz dikkate alınır . iyi sürüşler...
Selam dostum...
Her konuda yardımcı oluruz. Geçmiş konu başlıkları ilk aşamada sana motorumuzla ilgili ışık tutacaktır. Merak ettiğin konu olacaksa da paylaşırsın bizimle...
Daha önce motorun var mıydı? Sürüş tecrüben ne alemdedir??? Tarz olarak cruiser mıdır tercihin???
Bu konularda detay verirsen daha çok yardımcı olabiliriz...
Sevgiler
Desteğin için teşekkürler Carvalho . Henüz hiç sürüş tecrübem yok fakat yaklaşık 1 senedir sessizce forumları takip ediyorum. Her zaman bir chopper almak istemişimdir , ideal motorum Honda Shadow fakat henüz ne onu alabilecek kadar param ne de tecrübem var . 6 aydır yaptığım araştırmalar sonucunda 5 milyara kadar alabileceğim ve benim gibi yeni başlayan biri için alınabilecek en iyi motorun Regal Raptor 250 olduğuna karar verdim . Şu anda ehliyet için kursa gidiyorum Nisan 21 de sınav var , Mayıs gibi de ehliyet elime geçer . Eh bende en geç Ağustosa kadar motoru almayı düşünüyorum .
hadi hayırlısı olsun şimdiden...inşallah motoruna kavuşursun en yakın zamanda...
aramıza hoşgeldin :cheesy:
booooooooorn to be wild :D
doğru kararlar :cheesy: hem ehliyet için , :D hem regal için :D ,hemde forumumuz için :D HOŞGELDİN :cheesy:
Sen benim kim olduğumu biliyon mu bakem :evil:
yavv bi sus be adam.. öörenmesin kaçacak hemencik..zatten zorulan adam buluyos siteye.. :lol: :lol:Alıntı:
Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
Hoşgeldiniz
HOŞGELDİN KARDEŞİM ARAMIZA