-
Bana müsade...
Arkadaşlar 14-6-2008 tarihinde saat 06:00 itibariyle kendimi yollara vuruyorum. Allah bir kaza bela vermezse rotam aşağıdaki gibi olacak...
http://img521.imageshack.us/img521/356/rotamxh2.jpg
Kırmızı hat: Gidiş yolu
Mavi hat: Dönüş yolu
Lila veya yeşil hat: Niğde sonrasında farklı iki seçenek, duruma göre değerlendirilecek...
Sarı noktalar konaklamayı düşündüğüm yerlerdir. Yolda bana katılmak isteyen veya konakladığım yerlerde çadırıma gelip bir çayımı, kahvemi, nargilemi içmek isteyen olursa çok memnun olurum... En kötü ihtimalle dikilide görüşürüz. Sağlıcakla kalın...
İletişim: 0(532)549 00 47 veya 0(505)336 24 20
Duman veya güvercinle de iletişime geçebiliriz... :mrgreen:
-
Allah yolunu bahtını açık etsin Aytaç kardeşim. Çizdiğin güzergah öyle her babayiğidin yapacağı yol değil. Keyifli huzurlu yolculuklar diliyorum sana... Dikili'de görüşürüz.
-
allah yolunu da bahtını da acık etsın...
keyıfı bı o kadarda guvenlı surusler...
bol bol foto ve anı nı paylasman dılegımle...
allah a emanetsın...
-
Yolun açık olsun Allah kaza bela göstermesin. Süper gezi olucak senin için aynızamanda da yorucu. Dikilide görüşmek üzere kendine dikkat et...
-
Allah kaza bela göstermesin hayırlısı ile git ges dolas gel :) güsel olur valla :)
-
allah yolunu açık etsin allah kazadan beladan nazarlardan korusun tekerine taş deymesin rüzgarın bol olsun
-
Valla super bir rota çizmissin allah kaza bela vermeden keyifli ve huzur dolu bir yolucuk versin.Dikilide seni bekiyor olucaz kardeşim.
-
aytaç kardeşim sana Mersinden katılmak isterdim en azından Mersinde seni karşılamak ağırlamak isterdim ; ama ne yazıkki Ankaradayım ve 1 hafta daha kalacam gibi Mersin'e 19/20 haziran gibi dönecem tahminim Kısmet olursa Ayvalık ta tanışırız .
Sana tüm seyahatin boyunca önce sağlık diliyorum. arkasından kazasız belasız sürüşler ve de gittiğin yol boyunca hava gönlünce olsun.
Sağsalim gider sağsalim dönersin.
Görüşmek üzere
-
ALLAH kazasız ve belasız gitmeni ve geri dönmeni nasip etsin hocam.nasipse dikili de görüşürüz.ALLAH yardımcın olsun.
-
Yolun açık olsun allah kaza bela vermesin Dikilide ve İstanbulda görüşmek dileğiyle