-
Rütbe Terfi Töreni
1996 yılında Ankara Polis Koleji'ne girdiğim gün Komiser Yardımcısı rütbesi bile bana çok uzak geliyordu. Çünkü ancak okulu bitirdiğimde takabilecektim bu rütbeyi ve daha 8 (sekiz) yıl vardı. Çok uzak değilmiş meğer. Günler su gibi akıp geçti. 2000 yılında Polis Koleji'nden mezun oldum ve Ankara Polis Akademisi'ne girdim. 2004 yılı Temmuz ayında Komiser Yardımcısı oldum.
http://img390.imageshack.us/img390/7...iseryrdvc2.gif
Derken günlerin su gibi akıp geçtiği bir kez daha görüldü ve 01.07.2008 tarihinde yani bugün saat 09:00'da Nevşehir Emniyet Müdürü Sayın İsmail GÜZELDEMİRCİ'nin de katıldığı bir törenle yeni rütbelerimiz omuzlarımıza takıldı. Ben ve benimle birlikte 2004 yılında Polis Akademisi'nden mezun olan Türkiye'nin çeşitli illlerinde görev yapan 189 arkadaşım Komiser Yardımcılığı'ndan Komiser'liğe terfi ettik.
http://img375.imageshack.us/img375/8605/komiserzi0.gif
Bir gün bizleri her ilin başında birer Emniyet Müdürü birer Vali olarak görmeniz dileğiyle bütün sıra arkadaşlarıma başarılarının devamını diliyorum... Sizlerle de dostluğumuzun baki kalması dileğiyle.
(NOT: ALPER ABİ BEN ÜYELİĞİMİN İPTAL EDİLMESİNİ İSTEMİYORUM :))
-
Alper komiserim. Yeni rütbenizin size ve vatanımıza hayırlı olmasını dilerim. Çok zor ve kutsal bir görev yapıyorsunuz, Allah sizlere kolaylıklar versin...
Emniyet Müdürü, Vali'lik terfinizi de bu sitede görmek ümidiyle tekrar tebrikler...
-
Alper kardeşim Allah mutlulugunu ve basarını daim etsin daha yuzyuze tanısmaadık ama gerekse burdaki yazısmlarından gerekse telefondaki muhabbetlerimizden cok ıyı bır ınsan ıyı bır kardes ıyı bir dost oldugun belli oluyor.İnşallah istediğin yerlereen kısa zamanda ulasırsın.Allahta sana yardım eder merak etme çünkü cok temiz bir kabin ve yüreğin var.
NOT: İstesende silmem kardeşim kendimi silerim seni silmem :)
-
Teşekkür ederim Selçuk Abi...
-
komserliğin hayırlı uğurlu olsun Alper. daha daha yüksek mertebelere ulaşman dileğiyle.
-
Alper Abi sana da çok teşekkür ederim. İlk üye olduğum günü hiç unutamıyorum. O kadar sıcak karşıladınız ki beni, kapıdan kovsanız pencereden girerim vallahi :)
-
Veysel kardeşim çok çok çok teşekkür ederim...
-
işte bu yaaa...
yurdumun guzel ınsanı sevıncını nasıl da paylasmız bızımle...bızı aılesı olarak gormus.
cok sevındık cok mutlu olduk, umarım basarıların katlanarak artar...
umarım senın gıbı sıcak kanlı ve yardımsever nıce komıserler yetısır...
allah seni ve senın gıbı dusunen tum emnıyet mensuplarını korusun...
basarıların daım olsun...
-
Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah başkomiserliği de yakın zamanda görürüz. allaha emanet.
-
güzel kardeşim yeni yıldızın ve rütben hayırlı uğurlu olsun yeni rütben ile yeni alacağın görevlerinde başarılar dilerim.