-
Boba.Fett
Öncelikle herkesi saygı ve sevgiyle selamlarım
Barış ERGÜDEN yaş 26 efendim,açık kahve gözlü, 1.85 boyunda, doğru bildiğini söylemekten çekinmeyen, fikirlere karşı saygılı(fikrin içeriğine bağlı olarak), tanırsanız sevip sayabileceğiniz bir insan olarak kısa yazabilirim.Motoru da alacaz (inşallah ma'şallah la iş yürümez) bir gün gelecek. Sürüş deneyimim fazla yok ama elimden bugüne kadar da bir şey kurtulmadı..Herkese teşekkürlerimi sunarım sabırla okuduğunuz için.
-
HOŞGELDİN , :cheesy: MOTORU DA ALIRSIN ,SÜRÜŞ DENEYİMİNDE OLUR :cheesy: .BUNLAR ALDIRIRLAR ADAMA EN KISA SÜREDE MOTORU :cheesy: :evil:
-
anaaa barış hoşgeldin abicim RR sitemize ve RR ailemize muhabbet sağlamdır burada hele bir RR aldın mı ooo deme gitsin keyfine
ya sende o garip tv yarışmalarındaki jüri üyeleri gibi (doğru bildiğini söylemekten çekinmeyen, fikirlere karşı saygılı(fikrin içeriğine bağlı olarak)) değilsindir umarım :mrgreen:
yok yok tekrar hoşgeldin buraya kayıt olmak demektir ki %50 yi hallettin geriye bişi kalmadı.
sakın forumdan kopma aktif olmanı isterim :wink:
-
kardeşim hoşgeldin en kısa zamanda regalini alıp gezilerde aramıza katılman dileğiyle
-
hoş geldin arkadaş... inşaallah demicem motorunla seni görmek istiyoruz.
-
Söylesem Tesiri Yok.Sussam, Gönül Razı Değil.
Fuzuli'nin bu özlü sözü anlatım açısından nettir.Kino abicim onlar para için kendilerini ne yapacaklarını bilemeyen, aslında işleri güçleri var da değerlendirilmemiş, belki değer görmemiş güruhtur. -bazıları-.Oyalasınlar Türkiyemizi uyutsunlar uyumaktan bıkmayız biz.
-
-
-
-
Hocam hoşgeldin, sitemize yeni bir renk geliyor gibi, ben öyle hissettim şahsen...