-
Ayna üstü kamera aparatı..
-
Ben buna güvenip makineyi takmam oraya, vibrasyondan gevşeyip makine düşer kaş yapayım derken göz çıkar :)
-
Alıntı:
Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
Ben buna güvenip makineyi takmam oraya, vibrasyondan gevşeyip makine düşer kaş yapayım derken göz çıkar :)
motosıklet için böyle bişey yaptıysalar vibrasyonu da hesaba katmıs olmaları lazım8)
-
bence kaska bir yerlerine (çekim moduna göre) monte edilse nasıl olur acaba (tabii vibrasyonlu makinesi olanlar için)
-
Alıntı:
Airbrush Nickli Üyeden Alıntı
motosıklet için böyle bişey yaptıysalar vibrasyonu da hesaba katmıs olmaları lazım8)
Bu motor için yapılmış birşey değil genç kardeşim, işportadan 10 ytl ye alacağın tripotun dikiz aynasına vidalanmış hali :mrgreen:
-
Alıntı:
Bu motor için yapılmış birşey değil genç kardeşim, işportadan 10 ytl ye alacağın tripotun dikiz aynasına vidalanmış hali :mrgreen:
yahu bu işte önemli olan makina tripot sadece sabitleme için
-
evet bugün denedim yanlız vidalayarak değil bantlıyarak sonuçmu motor sesi rüzgar sesi ve müthiş bir titreme .... yani sonuç iyi değildi ama bağlantı arasın yay veya sarsıntıyı engelliyecek bir sistem bide mic. önüne rüzgar ve sesini kesecek bir nesne lazım.....vidyo görüntüyü atacaktım ama beceremedim...:(
yanlız kıvılcım kardeş düşünce proje ve monteleme fikir süper eline koluna sağlık....
-
denemeden sonuç alınmıyor yanlız gene söyluyorum önemli olan fotoraf makinası
-
Alıntı:
ben ne biliyim,motosıkletler için tasarlanmıs bıseydır dedım:mrgreen:
sakat ozaman abicim
-
yahu güzel bir nikon makina diyorum gerisi kolay aparatın en kötüsüde işi görüyor sadece fikir olsun diyorum