-
Aidikurt alper abinin aleti
-
ellerine saglık züper olmuştu yakından görmüştüm
-
başlık biraz türkçe kurbanı olabilir ama ben söliiim :)
alper seninde bebeğin var olm korkutacaksın kızı bu yaşta yaaaa artık bbasın sen durul biraz :)
-
Alıntı:
ugurcuk Nickli Üyeden Alıntı
başlık biraz türkçe kurbanı olabilir ama ben söliiim :)
alper seninde bebeğin var olm korkutacaksın kızı bu yaşta yaaaa artık bbasın sen durul biraz :)
yahu bu iş baba olmakla olsa benim 13 yaşında kızım var bizim içimizdeki çocuk büyümüyor büyüse zaten motorla ne işimiz var:p:p:p
-
yiğit bu çalışmayı yakından bizzat görenlerden biri olarak çok başarılı buluyorum seni.
diyorum aç kendine facebookta bi hesap seni meşhur edeyim :mrgreen:
-
bende çok beğenmiştim yiğit, tam gaz devam, referansın arttıkça yetişemiceksin kendi hızına :D
-
Alıntı:
rakursi Nickli Üyeden Alıntı
yiğit bu çalışmayı yakından bizzat görenlerden biri olarak çok başarılı buluyorum seni.
sende bu yetenek arkadanda gülay ablan ve rr ailesi oldukca sırtın yere gelmez he bu facebookta hesap açmayı unutma bu işte tanıtım çok önemli
-
Harika olmuştu... Çok yeteneklisin kardeşim... Airbrush yaptırmak isteyenler başka adreslere gitmeyin boşuna, Yiğit'in işçiliği sanatçılığı 10 numara...
-
Alıntı:
rakursi Nickli Üyeden Alıntı
öncelikle sagolun arkadaslar abiler ablalar.
sagolasın ,bulusmada da söylemıstın facebook hesabını.ama bisüredir motosikletten cok araba boyuyorum,nolur bilmiyorum yanı:mrgreen:
-
Alıntı:
Airbrush Nickli Üyeden Alıntı
öncelikle sagolun arkadaslar abiler ablalar.
sagolasın ,bulusmada da söylemıstın facebook hesabını.ama bisüredir motosikletten cok araba boyuyorum,nolur bilmiyorum yanı:mrgreen:
bak sen sanatçı kabriside yapıyoz