selamlar... ağustos başında aidikurtun regalini aldım... eylül ortasında da ehliyetimi aldım... yavaş yavaş kullanmayı öğreniyorum... havanın yağmurlu olmadığı, hasta olmadığım ve mesai olan hergün işe motorla gidip geldim... yani topu topu 250 km yol yaptım daha...
şimdilik yaşadığım problemler:
* bi kere ayazağadan maslağa çıkarken tam yokuşun tepesine yaklaşırken motor stop etti... zar zor kendimi yolun ikiye ayrıldığı yerdeki çizgilerin arasına attım... sağdan soldan vızır vızır arabalar geçerken bi yandan daha 200 km yapamadan yolda bıraktın beni diye söylenip bi yandan da motoru çalıştırmaya çalıştım ama bi türlü marş basmadı... meğer benzin bitmiş... yedek depoya geçiyim de bi de öyle deniyim diyince çalıştı ben de bi ohh çektim... sonra hemen benzinciye...
* dizliklerin eklem yerindeki vidalar depomu çizik içinde bıraktı... güya dizlerimi rahat kırayım diye mafsallı dizliklerden almıştım ama ciğerimi çizildi...
* bi de marş düğmesine basınca çıt diye bi ses veriyo ve hareket vermiyo... ilk günlerde trafikte stop ettiğimden çok sorun etmiştim ama artık alıştım... bi ara ali ustaya yaptırıcam (bi kere gösterdim de bi kabloyu değiştirmem gerek bi gün kalsın motor dedi ben de müsait bi zamanda bırakırım dedim)
umarım ilk buluşmanızda ben de katılırım aranıza... saygılar sevgiler...