-
Diyarbakırdan Selamlar
Diyarbakır’dan tüm Raptorriders ailesine selamlar. Seviyeli ve dostça sohbetlerinizi imrenerek yakından takip ediyor ve aranıza katılmayı sabırla bekliyorum. Şansım veya şanssızlığım Motor delisi bir kayınbiraderim olması. Motor virüsünü çaktırmadan bir aşıladı ki bir daha iflah olamadım. Şark hizmetimin son düzlüğünü motosikletle tamamlamayı kafama koydum 1.2. ay içerisinde ehliyet işi hallolacak inşallah daha sonra sizlerinde yardımıyla motoruma kavuşmak istiyorum sorularım olacak yardımcı olacağınıza eminim bunları diğer başlıkta yazacağım hepinize kazasız belasız sürüşler temenni ediyorum...
-
Aramıza hoş geldiniz.... Umarım en kısa zamanda dilediğiniz motorun sahibi olursunuz....
-
Hoşgeldiniz. Burada bütün sorularınıza cevap bulabilirsiniz.
-
aramıza hosgeldın kardeşim ınsallah en kısa surede aradıgın motoruna kavusursun burdan sana her turlu destegı alabılırsın.
-
Hoş geldiniz sefalar getirdiniz...
-
Aramıza hoş geldiniz.İnşallah biran önce istediğiniz motora kavuşursunuz.Kalıcı olmanız dileğiyle
-
Aramıza hoşgeldin birader.Şanslısın diyorum.Çünki herkez motorcu olamaz.
Bu bir ayrıcalıktır.
Gönlündeki motora tez zamanda kavuşman dileğiyle.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
Not:Diyarbakır'da ne iş yapıyorsun?
-
Hogeldin Aşkın. Motor virüsü böyledir, iflah etmez adamı...
-
Hoşgeldin aşkın abi, gönlündeki aslana tez vakitte kavuşman dileği ile...
-
Dostça ve sıcak karşılamanız ayrıca güzel temennileriniz için çok teşekkürler.Aslında motorumu alıp öyle yazacaktım ama dayanamadım araya kaynayayım dedim :) Bu arada sorularıma da en iyi cevapları burdan alabileceğimi anladım.
Bozkurt Hocam Hvkk. sen anladın onu 8)