-
Alperim Adminim..
yıllar oldu tanışalı, diyecek kıvama geldik.. :) iyi ki tanıştım seninle, Gülçinimle..
iyi ki motor sevdalısı olduk ve iyi ki bu siteyi oluşturdun.. biz koca bir aile isek sen de evimizin direği oldun.. :P :):mrgreen: hızla büyüdü ailemiz, kocaman bir topluluk olduk.. beraber üzüldüğümüz durumlarda oldu, eğlendiğimiz anlarda çokça.. ne iyi ettin özetle Raptodaays'ı kurmakla.. :cheesy::p
uzuun uzuun paragraf yazıyorum, içimden.. lakin yazıya dökülemeyecek kadar çok seviyorum sizi..
hayat güzel durumlarla karşılaştırsın hep..
tüm dileklerin gerçek, doğumgünün mutlu olsun.. :+1::wink:
* Gülçinimin yaptığı pasta yetmez ise, avatarımdan da yirsin.. :P :)
-
doğum gününü en içten dileklerimle kutlar sağlık mutluluk ve huzur dolu uzun bir ömür dilerim kardeşim iyiki doğdun iyiki varsın:?:.
-
Kardeşim doğum günün kutlu olsun, nice nice uzun, mutlu, huzurlu ve bol kazançlı yıllar dilerim sevdiklerinle ve Ailenle....
-
Alper dostum, yeni yasin sana sevdiklerine mutluluk getirsin. Gulcin, Duru Ceylin'le bir omur mutlu kalin :)
-
OOOooo Adminim nice mutlu senelere
Eşin Gülçin ve junior mini idikurt ile sağlıklı ve mutluluk dolu yıllar geçirmeni dilerim
-
Sevgili Alper, doğum günün kutlu olsun.
Eşin, tatlı kızın ve tüm sevdiklerinle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu nice yaşlara....
-
kurucu babamız ve bizi biraraya getiren zatı muhterem Alper Paşa,
doğum günün kutlu olsun 8)
her daim mutlulukla dolu bir göbeğin,
kraliçemiz Gülçinle bir ömür boyu saadet ve huzurlu bir ömür,
kızınla geçireceğin unutulmaz yıllar diliyorum sana.
not: 3 ü 1 arada nasıl olur bilmem ama hepinizi motorla görmek istiyosssss:cheesy:
-
Vaaay Alperim bir yaş daha heeee...
Ama bu hepsinden farklı olmalı. Baba olarak ilk doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşın tüm ailene ve sevdiklerine uğur getirsin.
-
Arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim.İyiki varsınız iyiki sizleri tanısmısım ve bu aile ıcınde yeralmısım.Bu dogum gununun benım ıcın emrah kardesımınde dedıgı gıbı ayrı bır onemı var cunku bu benım ılk baba olarak dogum gunum :)
yaşasın raptodaysss 8)
-
Doğum günün kutlu olsun adminimmm. Sevdiklerinle nice mutlu doğum günlerineeeeeeeee