-
Herkeze selam
Arkadaşlar ben Turgay 23 yaşındayım. İstanbul, beyoğlunda oturuyorum. R.R. DD 250 E-9 sahibiyim ve motorumu gerçekten çok seviyorum..
Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel sanatlar bölümü Grafik Bölümünü bitirdim. (2 yıl önce)
Şuan bir ajans'da jr. art director'lük yapıyorum.
12 Yıldır gitar çalıyorum. Necrotomy grubunun gitaristiyim. Old school death metal yapıyoruz. Mart da konserimiz olacak beklerim. :)
Daha önce üye olan arkadaşım Yiğiti gördüm, bizde üniversite de airbrush eğitimleri almıştık. Çok zevkli ve zor bir sanat türüdür.. Bu konuda yardımlaşmak isterim.
Ve son olarak R. Raptor için yaptığım bir çalışmayı size armağan etmek istiyorum....
http://img24.imageshack.us/img24/1492/rraptorlh7.jpg
-
RR ailesine hoşgeldin sevgili HellRide kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle.
-
Turgay, hoşgeldin sevgili genç kardeşim. RR camiasında sanatçı sayısı artıyor :P
Buluşmalarımıza katılımını bekleriz...
-
hoşgeldin turgay kardesim:)
-
-
aramıza hoşgeldin kardeşim seni toplantılarımızdada aramızda görmek isteriz.
-
Hoşgeldin sefalar getirdin kardeşim desene seninle birlikte masaüstlerimizde şenlenecek 8)
-
Turgay dostum hoşgeldin sefalar getirdin.Senide rr ailesinde görmek güzel.Kalıcı olman dileğiyle.
-
Turgay kardeşim aramıza hosgeldin.Anlasılan renklı kısılıge sahip bir arkadassın.Burda yabancılık cekmeyecegın kesin.Cuuku burdaki herkes rengarenk :cheesy:
-
Çok teşekkürler arkadaşlar, Çok yoğun bir tempomun olmasına karşın, buluşmalara gelmek isterim. Sizlerle tanışmak güzel olacaktır..