Arkadaşlar ben şanlıurfa nın ceylanpınar ilçesinde yaşıyorum bir parça lazım onu burada bulamadım ön tekerdeki amarsör keçelerim patladı onu burda bulamadım bir arkadaş yardım ederse sevinirim yada bir tavsiye olabilir şimdiden teşekkür ederim
Yazdırılabilir Görünüm
Arkadaşlar ben şanlıurfa nın ceylanpınar ilçesinde yaşıyorum bir parça lazım onu burada bulamadım ön tekerdeki amarsör keçelerim patladı onu burda bulamadım bir arkadaş yardım ederse sevinirim yada bir tavsiye olabilir şimdiden teşekkür ederim
İstersen Ali Ustayı ara bi sor varsa malzeme sipariş et. sizin oralarda usta varmı bilmem :mrgreen:
Servisin linkide yukarıda var
Samanlar altındayım 8)
yahu bu amortisör keçeleri nasıl bulunmaz illaki aynı olması gerekmiyor bir sürü çin malı var mondial kanuni hepsi uyar kaç çeşit amortisör varki zaten bir tamirciye git o bile bulur sana
valla arkadaşlar bendede aynı sorun var. orjinalini geçtim kayar abinin dediği keçeyi bile bulamıyorum. motor üç haftadır yatıyor kafayı yiyecem.
arkadaşlar sizler için çevremdeki yerlere keçe soruyorum hepsi numarasını (kaçlık) olduğunu soruyor yazarsanız tekrar sorabilrim.
kazasız sürüşler. 8)
selam sordum ölçülere göre şuan yokmuş gelirse en kısa sürede haber verecekler bende sizlerle bilgiyi paylaşmış olacağım kazasız sürüşler
raptorriders :)