ARKADAŞLAR UZUN SÜREDİR MOTORUMUN SAĞ KISMINDAN BİR TAKIRDI GELİYORDU SERVİSE GÖTÜRDÜM 2 SİLİNDİRİN YATAK KISMINDAN GELİYORMUŞ BÜTÜN MOTOR DAĞILDI YATAKLAR SERVİS TARAFINDAN DEĞİŞTİRİLİYOR SİZLERDE BİR DİNLEYİN BAKALIM ALLAHTAN GARANTİ KAPSAMINDA
Yazdırılabilir Görünüm
ARKADAŞLAR UZUN SÜREDİR MOTORUMUN SAĞ KISMINDAN BİR TAKIRDI GELİYORDU SERVİSE GÖTÜRDÜM 2 SİLİNDİRİN YATAK KISMINDAN GELİYORMUŞ BÜTÜN MOTOR DAĞILDI YATAKLAR SERVİS TARAFINDAN DEĞİŞTİRİLİYOR SİZLERDE BİR DİNLEYİN BAKALIM ALLAHTAN GARANTİ KAPSAMINDA
hadi yaa ... üzüldüm gerçekten nazar değdirdin motoruna ...inşallah iyi toplarlarda kalıcı bi arıza olmazz...
Geçmiş olsun.
Allahtan garati kapsamında. Boşver hava da karlı zaten :roll:
Havalar düzelince bir ara buluşalım da konuşalım.
geçmiş olsun aslanburclu sebep neymiş? yağ eksiltme filan mı?
ne oldu motorunu yaptırabildinmi ...üzüldüm yaavvfff..Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar, benim de sol elcik bağlantı bileziği (elciğin en sağında metal bilezik) çatladı, ya da çatlaktı, yeni farkettim. Servis yenisi için faks çekti, garanti kapsamında değişecek. Bu arada sizin de jikleniz geriye doğru çekiliyor, sonra da kendi kendine ileri mi itiliyor? İlk on beş dakika motorun rölanti ayarı çok can sıkıcı.
eveeeet motor toplandı bakalım ileri zamanlarda ne olacak.
haydi hayırlısı aslan burclu
allah kaza bela vermesin ..
baba altan motora goturdun dimi motoru ne dediler sen bu durumu anllatınmı?
evet götürdüm ve bana göre teknik bir yapım hatası altan motorla bu kanıya ulaştık piston silindir eteğine vuruyor.
çanakkale dönüşü inşallah halledeceğiz .....belki sizin motorlardada var siz bilmiyorsunuz