cumartesi Denizliden marmarise gidicem motorumada güvenemiorum çok kararsın kaldım :(( bu hararet lambası benim moralimi bozuyor yahu
Yazdırılabilir Görünüm
cumartesi Denizliden marmarise gidicem motorumada güvenemiorum çok kararsın kaldım :(( bu hararet lambası benim moralimi bozuyor yahu
yüreklere su serpiyorsun 8)
bende uzun yola çıkmaya çok hevesliyim ama bu foruma girip şanzıman dağıtanları,radyatör patlatanları okuduktan sonra insan ufaktan ufaktan yusuflamıyor değil hani.
şehir içinde başına birşey gelse kolayı var ama gittin dağın başında kaldın hapı yuttun.
hala hevesliyim deliye bağlayıp 750 km'ye çıkmama az kaldı. şu senelik izin bir gelsin. yollardayım.
Bazen aynısı benimde başıma geliyor. Yola çıkmadan önce fanlarını kontrol ettir derim. Yanında sürekli bi su şişesi bulundur her takviye ettiğinde mutlaka dolu olarak yine yanında muhafaza etmeye çalış, Bazı antifirizler yazında suyla beraber daha uzun süre idare ediyo diyorlar onlardan bir dene. Kaç seneldir kullanıyosun bilmiyorum ama devrinde kullanmamakda hararet yaptırır. Hele sıcak havada sıkışık trafikte bu artar ama uzun yolda daha ben denemedim. Kazasız sürüşler yardımcı olduysam ne mutlu bana
yedek buji,
lastik tamir spreyi,
tam tekmil avadanlık,
yedek sigorta (birkaç tane)
bunları bulundurursan korkma, bas git. birşeycikler olmaz. Tayfun Regalle 5.000 km'lik tur yapmıştı sanırım. 3.000 miydi yoksa, bilemedim ama bayağı dolanmıştı. Ben de İstanbul-samsun yaptım. Sigorta patladığı için yolun yarısında aküyü devreden çıkararak yol yaptım. şahane atraksiyonlu oldu, daha zevkli...
Bir keresinde de Adapazarı'ndan gelirken lastik patlamıştı, gecenin bir yarısı 20 km'de bir lastik şişirerek İstanbul'a varmıştım. O gezi de efsanelerimdendir.
Sorunsuz geziler akılda kalmıyor, sorunlular kalıyor 8)
Genç arkadaşlar,kardeşler,korkmayın,R&R sizi yolda bırakmaz,hele hele uzun yolda.Merak etmeyin.İçinizdeki yol hasretini korkuyla frenlemeyin.Bırak koptuğu yerde kalsın.Yoksa bunun keyfi nasıl çıkar dimi ama.:))
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.
Tarifi şu; sigorta patladığında iki seçenek vardı, ya sigortanın birleştirdiği iki ucu birbirine değdirerek yola devam edecektim ki bu çok riskliydi, yüksek direnç yangına neden olabilirdi; ya da sigortayı devreden çıkararak yola devam etmek. Tabii bu durumda motoru vurdurarak çalıştırıyorsun. farın falan da yanmıyor. Korna yok falan filan.
Gece olmadan eve varayım diye bayağı yüklenmiştim gaza. Eğlenceli bir atraksiyondu.