-
Kiev'den selamlar
Herkese merhaba dostlar,
Sebnem Ferah dinler misiniz? Bunu 3 ay once sorsaydiniz bana hayir derdim ama "sil bastan" sarkisini dinledikten sonra hem sarkinin hem de sarkicinin fanatigi oldum diyebilirim.
Nedenine gelince, bircok arkadasim da biliyor zaten ama ben bu platforma emegi gecen biri olarak hepinizle paylasmak istiyorum: 15 Temmuz itibariyla ben de bir "sil bastan" yaptim ve yeni bir ise yeni bir ulkede basladim. Ukrayna Kiev'deyim artik.
Saka maka 15 gun oldu ise baslayali, sehre ve ulke insanlarina da yavas yavas alisiyorum. Farkli bir kultur, farkli bir dil, farkli oncelikler ve herseyden ote farkli bir cografya.
Aslinda Turkiye'de ve Istanbul gibi bir sehirde yasayan birinin gittigi hicbir sehir ya da ulkeye hayranlik beslemesi dusunulemez. O yuzden vazgectiklerim tercihlerimden belki bir iki adim onde gidiyor simdilik ama zaman icinde degisecektir diye umut ediyorum; daha dogrusu bu dusunceyle buradayim.
Burada havalar sicak gittigi icin yollarda bircok motorlu genc gorebiliyoruz. Endurocular kusura bakmasin motorcularin %70'i cruiser ve touring motorlar. Geri kalanlar da racing. Enduro hemen hemen yok gibi. Henuz kisi yasamadim ama sanirim motor mevsimi 5-6 ay kadar olacak buralarda.
Oralardan uzak kalinca 'olsun, hic degilse gezi fotolarini gorurum' diye dusunmustum ama koskoca yaz geldi geciyor, portalda tek bir gezi yazisi yok. Gectim gezi yazisini iki cift muhabbet yok. Olmuyor boyle :evil: cakin fotolari da gozumuz gonlumuz bayram etsin.
Herkese keyifli gunler dilerim. Buralardan kucak dolusu sevgiler herkese. Yolunuz acik ruzgariniz bol muhabbetiniz hos olsun...
-
Vayyy yurtdışına açılmış Super Modum :)
Şimdiden özledik seni asıl gezi fotoları sende dünyanın merkezine gittin :p
hemen kiev fotolarını bekliyoruz :p
-
привіт Carvalho,
Не забудьте взяти напрокат мотоцикл 8)
до побачення
-
Kardeşim öncelikle senin için herşeyin en iyisi olması ümidiyle sana ordaki yaşantında başarılar. Bende bir süreyurt dışında yaşadığım için bunun ne demek olduğunu biliyorum.
Bende senin gibi bu durumdan pek hoşnut değilim ama kimseden bir ses seda çıkmıyor. Benki yerinde duramayan çömez bi motorcu. Kendi halimde ufak geziler yapıyorum.
İnşallah ekip kısa zamnda bir araya gelirde güzel sürüşler yaparız kendine iyi bak.
-
selcugum senın ıcın umarım hayırlı olur...
tatıle gıttıgını sanmıstım ama sen tası tarağıda goturmussun... :)
kendıne dıkkat et.allah a emanetsın...
-
sa
demekki kısmetin ordaymış sen gidince organizeci kalmadı herkez kendince bir şeyler yapıyor selçuk kardeşim
ancak oralarda kendine dikkat et 2 tekerleri pek burdakiler gibi degildir
ayrıca 2 ayaklılarda farklıdır
memleket özlemini gidercek fotografları beceren arkadaşlar yüklerler umarım
sende oralardan resimler gönderirisen bakarız
kazancın bol , saglıgın keyfin tam olsun kardeşim
-
Iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler arkadaslar. Insanin kilimetrelerce uzakta olsa da dostlariyla iki kelam paylasmasi cok guzel. Eksik olmayin.
Uzaycim, google translate ile rekabet edecek kivama gelemedim henuz. Simdilik Turkce idare et, yakinda bombalarim :D
Gezi organizasyonlarina gelince. Bence en guzel gezi bireysel yapilan gezilerdir. Evden rotasiz cikip o gunku keyfine gore yol yapman. O yuzden kimseden organizasyon beklemeyin arkadaslar, acin gazi bakin keyfinize. Foto cekip paylasmayi da unutmayin, ruzgarinizdan beni mahrum birakmayin.
Sık sık Turkiye'ye gelis gidislerim olacak. Umarim uygun bir zamanda olur da bir aksam bulusmasi yapariz. Ozledim sizleri.
Sevgi ve selamatle...
-
alemde motorcu kalmadı kardeşim... kiminle gezeceğiz...:x
-
Bull kardesim, depoyu simdiden fulle, yeni sezonda motorla Kiev yapariz soldan soldan.
Hem benzin de neredeyse ucte bir fiyatta burada. Turkiye'den yol yapmaktan daha ucuza gelir.
HAtta dur Kiev yapmayiz direk Yalta yapariz, donuste de seni ro-ro ya bindiririz pufur pufur gelirsin...
Efsane gezi olur bak...
-
selçuk kardeşim bilmemmi o kiew i yalta yı odesayı oy oyyy.vizelerde kalkmış eliriz icabında sen ortamı kurarsan :)