merhaba arkadaşlar aramızda eskişehirden olan varmı orada satılık bir motor var ve motora bakıp güvenilir bir tamiciye gösterebilecek bir arkadaş lazım
Yazdırılabilir Görünüm
merhaba arkadaşlar aramızda eskişehirden olan varmı orada satılık bir motor var ve motora bakıp güvenilir bir tamiciye gösterebilecek bir arkadaş lazım
Merhaba Arkadaşlar Konu Iptal Edilmiştir Koca Eskişehirden Bir Arkadaş Bulamadık Bundan Sonrada Benden Eskişehire Yardım Yok Iyi Günler
Uzun zaman olmuş ama gene de okuyunca üzüldüm yav..
Bundan sonra benzer bir durum olursa, ben her daim Eskişehir'deyim. Elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.
Sevgiler, saygılar, selamlar.
Osman Göcen.
teşekkürler görüldüğü gibi biraz kızmış olsamda unutum gitti belkide hayırlısı böyleydi 8)
hocam bende eskieşhirdeyim bunu bilmen lazımdı tanısma bolumunde konustuk birçok kere sana akıl danıstım konustuk konularımda belirttim. çevrem biraz var motor konusunda elimden geldigince yardımcı olurum eskişehirli arkadaşlar varsa.
ayrıca bu arada dedigin motor gri regal raptormuydu benim motorun aynısından bir tane vardı 5-6 ay önce satılık..eger onu diyosan harbi hayırlısı böyleymiş..