Herkese selamlar,
1972 Almanya doğumluyum. İstanbul-Sinanoba'da yaşıyorum. Evli ve 2 Erkek çocuk Babasıyım. www.bmwteam.net Moderatörü ve editörüyüm. Yaklaşık 4,5 sene Otomobil sporları ile uğraştım. (Nick'im ile ilgili bir soru gelebilir diye belirtmek istedim)
Geçen hafta tesadüfen bir yerlerden yakaladığım Regal Raptor markasını biraz araştırınca , tıpkı BMW gibi fanatiklik yaratan bir marka olduğunu anladım. Kullanıcıların yorumları, artıları eksileri derken birde baktım ben çoktaaaan bu dünyanın içine girmişim. :)
Bazı özel sebeplerden dolayı yaklaşık 5 yıldır bir BMW'm yok . Ama bu boşluğu RR ile doldurabilirmiyim bilemiyorum. Hatta özellikle önümüzdeki 1 kaç ay içinde bir RR almayı bile ciddi ciddi düşünüyorum. Dün gece saat 03:30 lara kadar 2.el RR fiyatlarını ve ilanları araştırdım. Fiyatlar 2.450 den başlayarak yapılan extralara göre artıyor. En azından başlangıç için bir RR 250 alma ve beraberinde alacağım olası motosiklet hakkında sizlerden yardım alabilmek veakabinde yeni ve olgun dostlukların başlangıcı için sitenize üye oldum.
Umarım çar çabuk kaynaşır ve nefesimizin yettiği yere dek birlikte olabiliriz.
Herkese sevgiler saygılar :)