Merhaba arkadaşlar.2006 model regal raptorum var orjinal arka selesini bulamıyorum.
kendi imkanlarımla deri bir sele yaptım ama orjinali gibi olmadı.Seleyi nereden bulabilirim..Ben Eskişehir'deyim...
Yazdırılabilir Görünüm
Merhaba arkadaşlar.2006 model regal raptorum var orjinal arka selesini bulamıyorum.
kendi imkanlarımla deri bir sele yaptım ama orjinali gibi olmadı.Seleyi nereden bulabilirim..Ben Eskişehir'deyim...
neresindesin eskişehirin bende eskişehirdeyim
bu arada motorun marka modeli rengi nedir
merhaba her türlü parça ihtiyaçlarınız için sayfanın üstünde linki bulunan emre ltd ve ali ustayla bağlantıya geçin size kargoyla güvenli bir şekilde ulaştırırlar kolay gelsin
Motorum 2006 model regal raptor DD250e-9..rengi kırmızı..
Bildiğim kadarıyla raptorların arka selesini zaten küçük olduğu için özel yaptırıp değiştiriyorlar.
Hatta bende öyle yaptım işçiliği iyi olan birisini bulursan iyi olur hem zaman hem fiyat bakımından karlı çıkarsın
Merhaba arkadaşlar...
jjuuddaass Eskişehir Batıkent deyim ben...nasip olursa bir gün tanışırız..
Yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim...Saygılarrr...
Slm arkadaşlar benim bir sorunum daha var..GEçtiğimiz pazar hava güzeldi dayanamadım motorla çıktım.eve dönerken motordan farklı bir ses gelmeye başladı bayağ gürültülü bir ses .Hemen durdum fakat vitesi boşa alamadım 1.vitese aldım ileriyede gidemedim.Sonra motoru ileri geri oynattım vites boşa geçti.Yeniden 1.vitese alıp ilerlemeyi denedim olmadı.Motor üstündeyken sol tarafıma denk gelen kapağa birşey sürtüyor..Motor viteste debriyaja basıyorum motor gene gitmiyor biraz uğraştıktan sonra hareket ettirdim.getirip evin önüne koydum motoru..Motorun çalışmasında sorun yok çalışıyor ama gidemiyorummmm....bir fikri olan varmı..
Debriyaj mı ayırmıyor acaba?
geçmiş olsun bencede debriyaj balatası olabilir. birde debriyajın ayarına bak ayarı bozulmuş ve ayırmıyor olabilir balata değilse şanzuman dişlilerinde sorun olabilir ama bu zayıf bir ihtimal şanzumanda sorun olsaydı vitese bir daha girmezdi kolay gelsin