-
Wild Hogs
Dün akşam ''Wild Hogs'' adlı filmi seyrettim.Filmin ortasından itibaren içimde kabaran motor özlemini hissettim.Motoruma binip gezmeyi,azıcık serserilik yapmayı,yeni yüzler,yeni yerler görmeyi özlediğimi farkettim.
Rüzgarı hissetmeyi,ormanlık veya yeşillik bir alandan geçerken ısının düşmesiyle ürpermeyi,canımın çay istediğinde salaş ta olsa bir çayevinde veya kır kahvesinde çay içip dinlenmeyi özlediğimi farkettim.
Solo veya grup sürüşünü,ateş üstünde sucuk ekmek yemeyi özledim.
Kısacası sizlerle sürmeyi özledim.
Umarım tez zamanda yeniden motor sahibi olur ve bunları yaparım.Bu arada seyretmeyen varsa tavsiye ederim.
Yüzünüzden gülümseme eksik olmaz.
Sizinle paylaşmak istedim.
Kendinize iyi bakın.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.
-
Ben şimdiden motorumu yaza hazırlamaya başladım bile ağır mekanik sorunları için güvendiğim bi tamirciye verdim bu hafta sonuna kadar halledicek inşallah ondan sonra kim tutar beni bahar gezileri başka yazın bi başka gezerim artık. Bozkurt abi umarım yeniden motor sahibi olursun beraber sürmek dileğiyle
-
Biz motor tutkunlarının her kış duydugu özlemleri çok güzel dile getirmişsin işallah yaza bu özlemlerimizi gerçekleştiririz 8)
-
sir82,celil,umudunuzun tükenmemesi ve gerçek olması dileğiyle.Hep beraber sürmek dileğiyle.
Sağlıcakla kalın.