-
En iyi yol müzikleri
Evet sevgili Raptor Rider ' lar ve benim gibi adayları :)
Bu başlık altında motorla yolculuk yaparken dinlemekten hoşlandığımız parçaları yazalım hem de birbirimiz için fikir alışverişi hem de paylaşım olur diye düşündüm.Umarım başlığı açmamda moderatörler bir sakınca görmezler.
Henüz Bi Raptor'ım olmasa da scooter kullandığım günlerden,arkadaşlarımın motoruyla olan seyahatlerimde ve arabayla olanlarda dinlemekten en keyif aldığım parça
Born To be Wild' dır.Ayrıca Türk grubu olan Malt'ın ilk albümü de gönül rahatlığıyla dinlenebilir.
-
Motorumun sesi yeterli hem güvenliğime hem zevkime hitap ediyo zaten
-
korn, bazen pink, uzun yolda yada sakın yollarda anathema ve aphocaliptica
sehırıcınde zaten kısa mesafede muzık dınlemek bıraz rısklı o yuzden genelde kndıme kaskın ıcınde mını bı konser verıyorum :)
aslında hep merak ederdım baska kımsede var mıdır dıye;
ne zaman kaskı takıp yola cıksam hemen agzıma kerım tekın - aksamlar yada teoman - gemıler sarkılarından bırı mutlaka takılıyor var mı sızde de bu tur bı takıntı yoksa doktora mı gıtmelıyım?? :D
-
bende muzik alışkanlığı yok motorun sesi bana muzik gibi geliyor :mrgreen:
ayrıca trafik içindeyken kendi güvenliniz için çevrendeki sesleri duymak gerekir yakınındaki görüş alanına girmemiş bir aracı motor sesinini duyarak fark edebilir ve ona göre hareket edebilirsiniz8)
-
Dam funk "love is here 2 nite" favori yol parçam... dam-funk,şehrin ışıkları ve akşam rüzgarı... 8)
-
Tabi ki de her zaman değil.Bindiğimiz zamanlarda duruma göre ayarlanır bu müzik dinleme olayı.Ayrıca aranızda Blues&Southern Rock dinlyen birileri varsa motor üstündeyken Lynyrd Skynyrd grubunu tavsiye ederim 8)
-
biraz sakıncalı oldugu için şehir içinde müzik dinlemiyorum bende..
-
bob dylan ve clash dinlemekten hoşlanırım yolda:)) şehir içinde ama uzun yolda kitaro ve grease in film müziklerinden vazgeçmem
-
-
motorum şuan yok, ama aldığımda uzun yolda dinleyeceklerim şunlar
PANTERA: Cowboys from hell, Cemetery gate, Domination, This Love.
KORN: A.D.I.D.A.S., Freak on aleash,
CREED: Rain
GODSMACK: l stand alone, l f_nking hate you
METALLICA: Frantic, Sweet amber,
MUDVAYNE: Happy, Not falling
RAMMSTEIN : Engel, Tier, Du hast, WOllt ihr das bett
SLIPKNOT: Berofe l forget, DUality, Psychosocial
TESTAMENT: D.N.R, Down for life, Days in darkness
STATIC-X: The only, l'm the one
PENTAGRAM: Dark isthe sun light, Onthe run, Pain, Puratu
benim yollar bayağı bir uzun olacağa benziyor:)