İşteyken boş zamanımda yaptığım logo denemesi...Biraz klasik oldu ama yinede paylaşmak istedim..
Yazdırılabilir Görünüm
İşteyken boş zamanımda yaptığım logo denemesi...Biraz klasik oldu ama yinede paylaşmak istedim..
paylaşım için tşk
bugun benimde boş zamanım çok olcağa benziyo müdür yok :D
bi öneride bulunmak isterim istanbul için. ayyıldızı beyaz yapıp kartal etrafından kırmızı sprey halkalar geçirilse eskitilmiş duvar boyası gibi daha hoş durur gibime geliyo kırmızı her zaman için sıcak bi renktir. tabi zevk meselesi :D resim yüklemeyi bilsem iki dakkada bi örnek yapıp eklerim böyşe tarif edince anlaşılmıodur çünkü :D ama hala bilmiorum nasıl resim eklenir :D
Bu konuda pek çok arkadaşımız çok istekli bence hoş olmuş şahsen ben kartal legosunu seviyorum izmir sıcak iklim oldugundan beyaz tasarlamışsın galiba ağfndrdm & dokin arkadaşımızda bu konuyla ilgileniyordu ortak güzel çalışmalar yapabilirsiniz bence herkes tasarımlarını yapsın foruma koysun tüm arkadaşlarda degerlendirmelerini yapar ( birbirimizi rencide etmeden ) ortak bir sonuç çıkarsa işi üslenen varsa yürüyebiliriz 8)
benim de tasarladığım birkaç tane logo var, nasıl foto yüklenir bilmiyorum, tarif edin logolarımı paylaşayım !
benim tasarladığım logolar, orjinalini çok bozmak istemedim ve böyle bir şeyler tasarladım. toplam 13tane, buyrun, http://imageshack.us/f/231/fghjk.jpg/