Merhabalar ben rr250-e9 b kullanıyorum 230 km de motorum ilk kez 5. vitese atmayı denedim =) ama motorun 5. vitese girmediğini farkettim yani 80 km yapıyor en fazla yardımcı olursanız sevinnirim
Yazdırılabilir Görünüm
Merhabalar ben rr250-e9 b kullanıyorum 230 km de motorum ilk kez 5. vitese atmayı denedim =) ama motorun 5. vitese girmediğini farkettim yani 80 km yapıyor en fazla yardımcı olursanız sevinnirim
4. viteste 110'u son devirlerde devirmesi gerekiyor
motorunuzu zorlamayınız ama sürekli hareket halinde olu sürekli vites değiştirin sabit devirde sürüp motoru bayıltmayın aktif kullanın devri..
5. vites sanırsam motorunuz yeni ve iyi toplanmamış olabilir aldığınız yere götürüp debriyaj ayarını yaptırınız.
ilk 50 km'den sonra yağını değiştirin sonra 500 veya 600'de sonra 1000 2000 4000 diye gidiyordu sanırsam
ama ilk 50'den sonra kesinlikle değiştirilmeli bence ilk 50 önemli gerisi teferruattır.
hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullanın
anladım evet yeni toplamıslardı motoru kamyondan indiği gibi almıstım 300 de servise gidicem zaten 270 de giderim :D
50 km daha dayandımmı tamamdırr ozaman teşekkürler
merhaba sercan muhtemelen debriyaj ayarı kaymıştır sıfır makinada büyük sorun olcağını düşünmüyorum servise ugrayınca baktırırsın yağ değişimi için 50 km'nin önemi yok şimdide değişebilirsin kolay gelsin 8)
peki celil abi teşekkürler =) ilk motorum olduğu için rüzgar esse panik yapıyorum :))