-
Yaz Kış Farketmez Apo-Zeko Affetmez 2
-
Abi Siz Hep Kendi Aranızda Geziye Çıkıyosunuz Hiç Önceden Haber Vermiyosunuz Ki :((( Sonra Böyle Resimler Paylaşıp İmrendiriyosunuz İnsanı :((
-
Maşallah yine yıkmışsınız ortalıgı güzel gezmiş ve hava yapmışsınız yakışır nazar8)
-
"Abi hani kimse gezmiyormu ? bu kadar korkak olmayın beea bigün toplanın gezek...."
öncesinden forumda buluşma başlığı açın ki gelmek isteyen arkadaşlar olursa katılabilsinler size
bu arada güzel gezi olmuş fotolar için tşk..
-
Alıntı:
falldown Nickli Üyeden Alıntı
"Abi hani kimse gezmiyormu ? bu kadar korkak olmayın beea bigün toplanın gezek...."
öncesinden forumda buluşma başlığı açın ki gelmek isteyen arkadaşlar olursa katılabilsinler size
bu arada güzel gezi olmuş fotolar için tşk..
yazın bile konu açtığımızda 2-3 kişi ancak geliyordu, bu yüzden kışın konu açsak hiç kimse gelmez, bunun farkındayım.
-
Alıntı:
MaRCoS Nickli Üyeden Alıntı
yazın bile konu açtığımızda 2-3 kişi ancak geliyordu, bu yüzden kışın konu açsak hiç kimse gelmez, bunun farkındayım.
sende haklısın aslında :) bende bikaç kere konu açmıştım ses soluk pek çıkmamıştı ama uygun olan gelebilir yinede..
bu arada köy çıkartması şile ağva riva vs.yaparsanız haber edin pm gelin8)
-
arkadaşlar ya resimlere baktıkça imreniyorum doğrusu, mersinde bi tane kendim gibi bulabilsem dağ taş demiyecem, ama genede istanbul işte adı tadı başka, bide sormak istediğim bi konu var resimleri nasıl ekliyorsunuz ben bulamadım yerini,
-
Alıntı:
synapse333 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar ya resimlere baktıkça imreniyorum doğrusu, mersinde bi tane kendim gibi bulabilsem dağ taş demiyecem, ama genede istanbul işte adı tadı başka, bide sormak istediğim bi konu var resimleri nasıl ekliyorsunuz ben bulamadım yerini,
konuya cevap sayfasını aç üstteki ikonlarda posta kartına benzeyen üzerinde dağ resmi olan ikona gir ve oraya resim yükleme sitesinden aldıgın url yi gir 8)
-
teşekkürler abi yardımların için, ancak bilgisayardan kendi çektiğim bir fotoğrafı yüklemek istiyorum url sanırım bi internet sayfası adresi olması lazım, doğrudan bilgisayarın D sürücüsündeki bir fotoyu nasıl yükleyebiliriz, teşekkürler...
-
Alıntı:
synapse333 Nickli Üyeden Alıntı
teşekkürler abi yardımların için, ancak bilgisayardan kendi çektiğim bir fotoğrafı yüklemek istiyorum url sanırım bi internet sayfası adresi olması lazım, doğrudan bilgisayarın D sürücüsündeki bir fotoyu nasıl yükleyebiliriz, teşekkürler...
Bilgisayardan direk yüklenemiyor internetten herhangi bir resim yükleme sitesine gir orada gözat ı tıkla kendi bilgisayarındaki dosyaya baglanıp resimi seçip yükleyeceksin :) 8)